MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forumum Satılıktır
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Merhaba Arkadaşlar, Gerek Dersler Gerek Hayatımdaki Sıkıntılar Yüzünden Forumumumla İlgilenemiyorum, Forumu O Yüzden 45 Liraya Satılığa Çıkarıyorum, Kayıt Tarihi 3 Marttır, Kısaca Özelliklerini Anlatmak Gereksirse;

resim

Özellikler Bir Forum Sitesi İçin Gayet Yeterlidir Forum Tamamen Kuruludur Fakat İstediğiniz Pluginleri Opsiyonel Olarak Bedavaya Kuracağım. Forum Böyledir;

resim

Ayrıca Forum 10 Levelli Rank Sistemine Sahiptir Sonradan Opsiyonel Olarak Yapılandırabilirsiniz.

resim

Kullanılan Rank Budur, Arkadaşlar Dersler vs. Olmasa Satmazdım Şartlar Satmamı Gerektirdi, Ciddi Düşünenler Ö.m Yoluyla Ulaşsın Forum Konusunda Her Türlü Yardımcı Olurum. Ayrıca Temayı Çalmadım Nette Bir Sitede Buldum İsteğinize Göre Tema Postbit'e De Ayar Çekerim.

Kod:
http://javokado.com/

Site linki?
Edit: Hatırladım yasakti galibaGülümseme
Hocam bence sıralaması google pagerankı , yasaklı olduğu arama motoru varmı vb. bilgileri yazarsanız alacak arkadaşlar için daha kolay olur.
site linkini yazmadan site satıyor, araba resmi koymadan araba satmak gibi üzgün

link koymak yasak ama code içinde yazsaydın bari Açık Ağızlı Gülümseme