Site Adresi :
MyBB Sürümü : 1.6.9
Kurulu Eklentiler :
* Google seo
* Prostats
Sorun açıklaması : Resimdeki yeri nasıl kaldırabilirim
Hata Ekran Görüntüsü :

TeamViewer ile yardımcı olabilirim, isterseniz.
FTP ile düzenleyebilirim sanırım.
(16-03-2013, Saat:22:23)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TeamViewer ile yardımcı olabilirim, isterseniz.
Hangi dosyada işlem yapmam gerekiyor.Bende öğrenmem gerekiyorda
(16-03-2013, Saat:22:29)Emmioglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (16-03-2013, Saat:22:23)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TeamViewer ile yardımcı olabilirim, isterseniz.
Hangi dosyada işlem yapmam gerekiyor.Bende öğrenmem gerekiyorda
TeamViewer ile yaparken izleyebilirsiniz beni, ancak yapabileceğimden emin değilim daha önce böyle bir şey ile uğraşmamıştım.
bunu dil dosyalarindan index.lang di sanirim ismi oradan duzenleye bilirsiniz!

azericeye cevirirken bende gordum oradan yapa bilirsiniz sanirim!
(16-03-2013, Saat:22:23)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TeamViewer ile yardımcı olabilirim, isterseniz.
Ne FTP si hocam FTP lik iş yokki ortada
Hocam şablonlara bakıp yardımcı olucam hemen
(16-03-2013, Saat:22:36)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (16-03-2013, Saat:22:23)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TeamViewer ile yardımcı olabilirim, isterseniz.
Ne FTP si hocam FTP lik iş yokki ortada
Hocam şablonlara bakıp yardımcı olucam hemen
Başta bende sizin gibi cevap verirdim ancak biraz bakarsanız şablonlarda orada ki MyBB kodunu kaldırdığınızda kare içine alınan yerden daha fazla yer siliniyor.
Kod:
$l['online_note'] = "Son <b>{3}</b> Dakika İçinde Toplam: <b>{1}</b> Kullanıcı Aktif Oldu. Şu an Forumumuzda: [<a rel=\"nofollow\" href=\"./online.php\"><b>{4} Kayıtlı, {6} Gizli ve {8} Ziyaretçi</b></a>] Bulunmaktadır.";
bunu duzenlemeniz gerekiyor turk dil dosyalarinda index.lang.php den deyishmeniz gerek ben boyle biliyorum yani sanirim boyle olmali