çok araştırdım wp gibi blog kuracaktım ama aynısı olmayacağı için sizlere bir sorayım
vBulletin 4 deki gibi siteadresi.com/blog.php
Tüm Özelliklerine Sahip Bir Eklenti varmı
Yada bir entegrasyonla yapılabilinirmi
Mybb blogs eklentisi var, fakat vb gibi gelişmiş değil. Basit bir yapısı mevcut.
hocam size zahmet şu açık olan değilse bir link atarmısın yani bi ara çıkartıldı açık var diye kaldırıldı
Açık olan hangisi bilmiyorum, fakat sözünü ettiğim eklenti mybbdestek.com sitesinde mevcut. Burada paylaşılmadı.
aynen odur hocam temem yapmış sanırım bende tam bilmiyorum bi bakacam
(11-03-2013, Saat:19:22)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Açık olan hangisi bilmiyorum, fakat sözünü ettiğim eklenti mybbdestek.com sitesinde mevcut. Burada paylaşılmadı.
hazır konu açılmışken mybbdestek ile mybbdepo bir tanışıklığı var mı buraya mybbdestek'ten bir link vermek yanlış kaçar mı

(11-03-2013, Saat:19:25)Dynamite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]aynen odur hocam temem yapmış sanırım bende tam bilmiyorum bi bakacam
Themem değil, yabancı birisi yapmıştı onlar geliştiriyorlardı. baya uzun zaman oldu aklımda kalmadı benimde. Hatta wiki eklentisine çevireceklerdi onu yarım kalmıştı..
(11-03-2013, Saat:19:25)alemburda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hazır konu açılmışken mybbdestek ile mybbdepo bir tanışıklığı var mı buraya mybbdestek'ten bir link vermek yanlış kaçar mı 
Burası MCTR ve MD'nin ortak paylaşım merkezi olarak geçiyor hocam, linkler code tag içinde ve kaynak link olduğu sürece, kısaca sorun yok

tamam bende öyle düşünüyordum ama yinede emin olmak istedim saol