MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: XpSerkan Neden Üye ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Sayın Yönetici Ve Kurucular XpSerkan Neden Üye Artık Bu İşi Bıraktımı Yoksa Bir Nedenden Dolayı Atıldımı Yada Biraz Dinlenmek'mi İstiyor ?
(07-03-2013, Saat:16:53)CryTek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sayın Yönetici Ve Kurucular XpSerkan Neden Üye Artık Bu İşi Bıraktımı Yoksa Bir Nedenden Dolayı Atıldımı Yada Biraz Dinlenmek'mi İstiyor ?

Bence biraz dinlenmek istiyor, tamamen ayrılmış gibi değil, izinliye ayrılmış forumda çünkü..
Aslında Forumda Hep İzinli Gözüküyordu

Niye Almış Kendisi
Yapılan özel görüşmelerin ulu orta resim verilerek konulara eklenmesi pek etik olmasa gerek. Bu yüzden msn'de mybb ile ilgili görüşme artık yapmıyorum. Çünkü yarın ne ile karşılacağı hiç belli olmaz.
(07-03-2013, Saat:18:30)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yapılan sohbetlerin ulu orta resim verilerek konulara eklenmesi pek etik olmasa gerek. Bu yüzden msn'de mybb ile ilgili görüşme artık yapmıyorum. Çünkü yarın ne ile karşılacağı hiç belli olmaz.

Bir çok kişinin merak ettiği bir konuya açık getirmek amaçlı yaptım. Sohbetin diğer bölümlerini koymadım..
Serkan Hoca Bir Üyenin Yorumu Yüzünden Bıraktı O Bırkıncada Bazı Grup Üyeleride bıraktı Ama Proplem Yok Merak Etmeyin Serkan Hocanız Sizinle
(07-03-2013, Saat:20:19)ßyßurak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serkan Hoca Bir Üyenin Yorumu Yüzünden Bıraktı O Bırkıncada Bazı Grup Üyeleride bıraktı Ama Proplem Yok Merak Etmeyin Serkan Hocanız Sizinle

Üyenin yorumu neydi tam olarak ?
Evet Üyenin Yorumu Tam Olarak Neydi ?
Sayfalar: 1 2