MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MFStudio - v1 (Şık Tema)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
(04-03-2013, Saat:19:47)ReDMaD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-03-2013, Saat:22:36)S.C.K. TASARIM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Katagori sitlinin kodlarını alıyorum mybb temamamı paylaşınca isiminizi vericeğim Gülümseme

tema çok sık postbit üzerinde oynamanızı öneririm.

Katagori sitli
Kod:
myskins.org
'den alinti Süper

bu temanın heryeri o siteden alıntı.

not:o sitedeki tema wareze düşmüş bir temadır.
ClouD bilip bilmediğin konuya ne yorum atıyorsun anlamadım Gülümseme

Bi indirip css falan baktınmı, kodlara falan. Bir tek kategorilerin orası alıntı, başka bir yeri de değil.
Şimdi git ve kodları alıntı temaları satmaya devam et.
(04-03-2013, Saat:21:37)xByMasteRz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ClouD bilip bilmediğin konuya ne yorum atıyorsun anlamadım Gülümseme

Bi indirip css falan baktınmı, kodlara falan. Bir tek kategorilerin orası alıntı, başka bir yeri de değil.
Şimdi git ve kodları alıntı temaları satmaya devam et.

Bilmedenmi konuşuyorum sanıyosun. Class ve Id lerin ismini değiştirip koymuşsun karşılaştır diyor Gülümseme login kısmına tıkladım jquery efekti aynı Js Kodları Aynı css ler aynı dostum Gülümseme benim indirmeme gerek kalmamışki sen indirmişsin Açık Ağızlı Gülümseme . Temalarımın kodları ve Grafikleri alıntı(Ücretli tasarım,grafik,temalardan çalınmış) olsa PSDleri yöneticilere atıpda açtırmazdım konuları Göz kırpma göster yayında olupta (ç)alıntı temamı. wareze düşmüş temaları editlemekten başka işiniz yok tabi.
Sataşmaya Devam Etme Son Yazım Bu.

+ Senin yaptığın forum tasarımlarınıda gördük Gülümseme

Konu Tarihi: 02-02-2013 19:14
resim
Tartışma istiyor adam Gülümseme başka neresi göster de bende göreyim. ben forum tasarımında çok iyi olduğumu söylemiyorum. Ama sen inatla söylüyorsun ne hikmetse. Bana diyor bak ne güzel mantık kurmuşsun sende psd de layer isimlerini değiştirmiştirsin o zaman Göz kırpma iyi akşamlar. Uzatma.
Şahane ileride sana ücretli tema yaptırmayı düşünüyorumSüper
Temada çok fazla premium özellikler mevcut !
Tema yapacaksanız eğer alıntı elbet olacaktır ancak, lütfen başkalarının günlerce uğraşıp yaptığı stilleri, modifikasyonları, grafikleri , kodlamarı vb. kaynaktan çekip alarak sonra ben yaptım deyip paylaşıma sunmayın !

Ayrıca alıntı yapıyorsanızda bunları lütfen belirtin, şu şu şurdan alıntı, bu şu temaya ait gibi. Fakat siz neredeyse tümü premium bir tema-lara ait özellikleri çekip + edit yaparak paylaşıma sunmuşsunuz. Temada bakıyorum global.css kodlarınıza demo adreste. MCTR'nin yeni temasına ait kodlar bile mevcut.

Temanın login'i + thead grafikleri + konu ve mesaj sayısındaki hover efekti gibi birçok şey, myskins.org sitesinin şu anda kullanmış olduğu temasına ait.
Şuna eminim ki, o temadaki logini ve konu+mesaj sayısı efektini sıfırdan yapamazdınız.

Header tasarımı ise, çok iyi hatırlıyorum yine bu sitedeki devrim nickli kullanıcının kendi sitesi için tasarlamış olduğu temaya ait.

Umarım tekrarı olmaz diyorum ve eğer birşeyler yapmak istiyorsanız, bunu direkt özellikleri kaynak-lardan çekip almak yerine kendinizi geliştirerek yapınız.

Hazır yemek her zaman haz verir, ancak (sıç.....) acıdır !
Güzel Ama İfadelerde Hata Var Basında " Açık Ağızlı Gülümseme " Yada " Gülümseme " hiçbiri çıkmıyo. bide kategorilerin küçült çubuğuna basınca küçülmüyor.
yeni konu açarken editör çıkmıyor arkadaşım yardım edermisin
Sayfalar: 1 2 3 4