MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forumexe Tipi Postbit'le Karşınızdayım... / Teşekkürü Esigemeyin :) /
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere
Forumexe Tipi Postbit Kodlarını Vermek İstiyorum....

ForumExE nin Postbit Kodunu Ayıklayarak Yaptığım Kodu Vereceğim.
Lafı Uzatmama Gerek Yok Gülümseme

İlk Olarak :

Admin Cp Sağ Ok Temalar & Şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Kullandığınız Temanın Şablonları Sağ Ok Postbit Şablonları Sağ Ok postbit_auther_user Şablonuna Girelim.

Bütün Kodları Silelim...

Bu Kodları Yapıştırın Gülümseme

Kod:
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><p><font color=FF0000><strong>$post[fid8]</strong></font></p></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>İsim: $post[fid9]</strong><br /></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>{$lang->postbit_joined} {$post['userregdate']}</strong></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>Nerden: $post[fid1]</strong><br /></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>Yaş: $post[fid4]</strong><br /></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>Yorum Sayısı : <a rel="nofollow" href="search.php?action=finduser&amp;uid={$post['uid']}">{$post['postnum']}</a></strong><br /></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>Konu Sayısı: <a  rel="nofollow" href="search.php?action=finduserthreads&uid={$post['uid']}">$threadscount</a></strong><br /></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>Rep : {$post['replink']}</strong><br /></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>Ettiği Teşşekürler : {$post['thx']} </strong></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"><strong>Aldığı Teşşekürler : {$post['thxpost']}</strong></div>
<div style="padding:1px; border-top:1px solid #CCC; solid #CCC;" class="smallfont"></div>

Kaydedin..

Kod:
$post[fid8]

Burdaki
Kod:
8
Yerine Kendi Oluşturduğunuz Özel Profil İd No sunu Yazınız..

Özel Profil Oluşturmayı Bilmeyenler İçin :

İlk Olarak

Admin Cp Sağ Ok Ayarlar Sağ Ok Özel Profil Yönetimi Sağ Ok Yeni Profil Alanı Kaydet.

İd 8 İçin :

Profil Başlığı *
Kod:
Özel Yazı Alanı
Kısa Bilgi *
Kod:
Hoşunuza Giden Veya İstediğiniz Bir Şeyi Yazınız
Alan Seçenekleri *
Kod:
Text Kutusu
Gerekli Alan? *
Kod:
Hayır
Kullanıcılara Bu Alanı Düzenleme İzni Verisin mi? *
Kod:
Evet
Bu Alan Profilden Gizlensin mi? *
Kod:
Hayır

İd 9 İçin :

Profil Başlığı *
Kod:
İsim
Kısa Bilgi *
Kod:
İsminizi Yazınız
Alan Seçenekleri *
Kod:
Text Kutusu
Gerekli Alan? *
Kod:
Hayır
Kod:
Evet
Kod:
Hayır

İd 4 İçin :

Profil Başlığı *
Kod:
Yaşı
Kısa Bilgi *
Kod:
Lütfen aşağıdaki text kutusuna yaşınızı yazınız.
Alan Seçenekleri *
Kod:
Text Kutusu
Maximum Uzunluk
Kod:
2
Gerekli Alan? *
Kod:
Hayır
Kod:
Evet
Kod:
Hayır

İd 1 İçin : ( İd 1 Zaten Olması Gerekiyor Ama Bazılarında İngilizce Oluyo Değiştirebilrisiniz.)

Profil Başlığı *
Kod:
Yaşadığı  Yer
Kısa Bilgi *
Kod:
Yaşadığınız ülke ve semti aşağıdaki text kutusuna yazınız.
Alan Seçenekleri *
Kod:
Text Kutusu
Maximum Uzunluk
Kod:
255
Gerekli Alan? *
Kod:
Hayır
Kod:
Evet
Kod:
Hayır

İşte Bu Kadar. Teşekkürümüzü Esirgemeyelim...

Resim-GrafikResim :
resim
Birazdan deneyeceğim, teşekkürler Süper
Sagol.
güzelmiş favorilere ekledim
(25-02-2013, Saat:22:44)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birazdan deneyeceğim, teşekkürler Süper
Önemli Değil Kardeş İşimiz Gülümseme
(25-02-2013, Saat:23:28)smt287 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sagol.
Önemli Değil
(26-02-2013, Saat:06:13)lazusagu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]güzelmiş favorilere ekledim
Yardım Ettiysem Ne Mutlu Bana.
sağol ancak altına
Seviye: 2

Yaşam Puanı: 25 / 25

Yetenek Puanı: 0 / 0

Deneyim: 0 / 100
eklemiştim ikisi uyumlu olmadı nasıl aynı boyutta yapçağım ?
Lütfen Postbit_Author_User şablonundaki Tüm Kodları Yazınız.
Konu Sayısı Çıkmıyor ??
Sayfalar: 1 2