MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ftp Hakkında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ftp Şifremi Buldum Ama Güvenlik İçin Şifremi Değiştireceğim Nasıl Değiştirebilirim Cpanele GirmedeN ?
(20-02-2013, Saat:17:01)SnipeR[TR] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Ftp Şifremi Buldum Ama Güvenlik İçin Şifremi Değiştireceğim Nasıl Değiştirebilirim Cpanele GirmedeN ?

Neden cpanele girmeden şifre değiştirmek istiyorsunuz? Burnuma kötü kokular geldi Nasıl - Neydi
Cpanel ve ftp şifresi zaten aynı :S aynı şifreyle girip değiştirebilirsiniz...
(20-02-2013, Saat:19:39)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cpanel ve ftp şifresi zaten aynı :S aynı şifreyle girip değiştirebilirsiniz...

Cpanelden sadece ftp hesabı oluşturulabiliyor. Örneğin site çalışanınıza ftp verdiniz o da siteden sizi atmak / kalıcı zararlar vermek için cpanele girme yolları arayabilir Göz kırpma
(20-02-2013, Saat:19:39)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cpanel ve ftp şifresi zaten aynı :S aynı şifreyle girip değiştirebilirsiniz...

şifreyi hallettik desek cPanel Msn İstiyor Bunu Bana Arkadaş Kurdu Siteyi cPaneli Vermiyor Almam Gerek..
cpanel msn mi istiyor? ne msn i
Eposta istiyor kısacası siteyi kuran kişinin siteyi kurarken Adminİletişim Yazıyor onu panelden nasıl bulabiliriz onu bulursak değiştirebiiriz.
Host Bu Siteye Ait Tıkla