Ftp Şifremi Buldum Ama Güvenlik İçin Şifremi Değiştireceğim Nasıl Değiştirebilirim Cpanele GirmedeN ?
(20-02-2013, Saat:17:01)SnipeR[TR] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ftp Şifremi Buldum Ama Güvenlik İçin Şifremi Değiştireceğim Nasıl Değiştirebilirim Cpanele GirmedeN ?
Neden cpanele girmeden şifre değiştirmek istiyorsunuz? Burnuma kötü kokular geldi

Cpanel ve ftp şifresi zaten aynı :S aynı şifreyle girip değiştirebilirsiniz...
(20-02-2013, Saat:19:39)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cpanel ve ftp şifresi zaten aynı :S aynı şifreyle girip değiştirebilirsiniz...
Cpanelden sadece ftp hesabı oluşturulabiliyor. Örneğin site çalışanınıza ftp verdiniz o da siteden sizi atmak / kalıcı zararlar vermek için cpanele girme yolları arayabilir

(20-02-2013, Saat:19:39)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cpanel ve ftp şifresi zaten aynı :S aynı şifreyle girip değiştirebilirsiniz...
şifreyi hallettik desek cPanel Msn İstiyor Bunu Bana Arkadaş Kurdu Siteyi cPaneli Vermiyor Almam Gerek..
cpanel msn mi istiyor? ne msn i
Eposta istiyor kısacası siteyi kuran kişinin siteyi kurarken Adminİletişim Yazıyor onu panelden nasıl bulabiliriz onu bulursak değiştirebiiriz.