MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rank Setim Nasıl Olmuş ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Yeni Forumuma Özel Bir Rank Seti Yaptım Arkadaşlar Sizce Nasıl Olmuş ?

resim
Güzel Olmuş Eline Sağlık Ustam Bende İsterim Açık Ağızlı Gülümseme
(07-02-2013, Saat:18:01)Asi P@tron Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel Olmuş Eline Sağlık Ustam Bende İsterim Açık Ağızlı Gülümseme

Aynısınımı Açık Ağızlı Gülümseme
farklı desenlerde hocam
Süper paylaşmaycaksın galiba
. Başka yapıp paylaşsan??
Açık Ağızlı Gülümseme Resul ün farkı Süper olmuş ama isteyen kişi çok rahat bir şekilde bu resimleri elde edebilir.Engellemek gerek
Buradan söylemek istemiyorum kötü niyetli şahıslar bu yöntemlerle rütbeleri ele geçirebilir
(08-02-2013, Saat:13:44)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Açık Ağızlı Gülümseme Resul ün farkı Süper olmuş ama isteyen kişi çok rahat bir şekilde bu resimleri elde edebilir.Engellemek gerek
Buradan söylemek istemiyorum kötü niyetli şahıslar bu yöntemlerle rütbeleri ele geçirebilir

Öyle kişilere hakkımı helal etmiyorum. İzin almadan sitesinde kullanan herkese hakkım haram olsun.
Ayrıca izin almanıza gerek yok siteme özel ranklar izin vermeyeceğim kesinlikle Gülümseme

(08-02-2013, Saat:08:53)fly.Lodos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Süper paylaşmaycaksın galiba
. Başka yapıp paylaşsan??

Hayır hocam paylaşmıcam Malesef Ama Diğer Rank Setlerimi Paylaşmayı Düşünüyorum.

Bu Ranklar Siteme Özel.
Artık kullanmıyorsan para verebilirim.
Sayfalar: 1 2