MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Databaseden Sadece Üyeleri veya Konuları Nasıl Alabilirim ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sa Arkadaşlar. Benim Elimde Büyük bi db var ben bunun içinden sadece üyeleri veya konuları almak istiyorum nasıl yapabilirim.? sadece "mybb_users" tablosunu alıp kendi veritabanımdakini silip import ettim hata verdi ? yanlış yaptım galiba. bilen biri varsa yardım edebilir mi? şimdiden teşekkür ediyorum
başka birisi de böyle bir şey yapmak istiyordu o sorunu çözmüştü sanırım aramayı dene
Mybb d her tablo birbiri ile ilişkili bundan dolayı bir tablo diğer bir veritabanında çalışmayabilr hata verir.
yeni bir mysql olustur daha sonra phpmyadmin'e gir olusturduğun dadabes e uft8 e tıkla daha sonra içe aktar da içe aktardık dan sonra yeni olusturduğun databes icin de mybb_users var oraya dıkla dısa aktar da git e tıkla uyeleri almıs olursun sonra da kendi forum içindeki databes e yükle hepsi bukadar...
Yükledim Ama İstatistiklerde Görunmuyor Napmam Lazım ?
bunu yapmanın daha kolay yolu yedeği tamamen yükle ve içinde üyeler konular hariç diğer ne varsa direk silersin olur biter.
Yükledikten sonra istatistiklerde görünmesi için admin kp den araçlar bakımdan konu sayaçları vs hepsini güncellemen lasım tek tek
herkese teşekkür ediyorum. şimdi sql dosyasını partlara böldum dosya boyutu çok büyük oldugu için hepsini yüklüyorum bu güncelleştirme işlemi uzun sürer mi ?