thead = Mor
tborder = Mavi
Bu sadece bir tanesi.
Tema default tema. Default olmasına rağmen profesyonel bir tema olmak zorunda. Temanın tüm eksikliklerini giderdikten sonra bir daha paylaşın derim.
Zaten tüm temaların aslı Default'dan değil mi hocam?
(24-01-2013, Saat:14:46)twoCatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zaten tüm temaların aslı Default'dan değil mi hocam?
Zannetmiyorum hocam. Sıfırdan çiziliyor. Ona göre kodlayan birkaç tane arkadaşım var. WordPress'te ki gibi olmasada en azından çizimden yararlanan kişiler var. Adamlar MyBB'yi şekilden şekle sokuyorlar.. Çok kıskanıyorum

(24-01-2013, Saat:14:52)DaimonValentine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (24-01-2013, Saat:14:46)twoCatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zaten tüm temaların aslı Default'dan değil mi hocam?
Zannetmiyorum hocam. Sıfırdan çiziliyor. Ona göre kodlayan birkaç tane arkadaşım var. WordPress'te ki gibi olmasada en azından çizimden yararlanan kişiler var. Adamlar MyBB'yi şekilden şekle sokuyorlar.. Çok kıskanıyorum 
Yeni bir MyBB default teması oluşturuluyor, ve çizilenler CSS'e kod olarak dökülüyor. Sonra şablonlara HTML olarak geçiriliyor:
Kod:
"<div id="ornek" class="button" href="#"></div>"
Yani her bir MyBB teması default teması üzerinden yapılıyor.
Bende tasarım yapıyorum hocam.
Özellikle üst menüler de ve / veya footerlerde background'un altına wrap eklenir ki forum düzeni bozulmasın diye.