Arkadaşlar sitem yeni sayılır, fazla konu filan yok. Ama botlar sitemde hiç çıkmıyor. 2-3 günde 2 GB trafik yediler. Allah'tan trafik 50GB ama böyle giderse bunlar onu da yer bitirir. Kayıt olmalarını engelledim kayıt olamıyorlar ama sürekli sitedeler. Liste de kayıt oluyor, oturum açıyor olarak görünüyorlardı.
Şu açtığım konuların görüntülenme sayısına bi bakın Allah aşkına, sürekli hızla artıyor.
Kod:
http://www.frmbiz.net/forumdisplay.php?fid=18
Kontrol panelinizden veya MyBB Admin Panelinden botların İP numarasını tespit edip sitenize girmelerini engelleyebilirsiniz.
Siz söyleyince dikkat ettim 20 civarı aynı IP aralığındaydı.
222.77.218.* baktım çinden giriyor. Amaçları ne bilmiyorum. Sürekli IP değiştirip siteme giriyor. Kendine ne faydası varsa artık. Şun 30lardan 4-5'e düştü. Teşekkür ederim. (Butona da bastım bu arada

)
(24-01-2013, Saat:12:19)mhakanb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siz söyleyince dikkat ettim 20 civarı aynı IP aralığındaydı.
222.77.218.* baktım çinden giriyor. Amaçları ne bilmiyorum. Sürekli IP değiştirip siteme giriyor. Kendine ne faydası varsa artık. Şun 30lardan 4-5'e düştü. Teşekkür ederim. (Butona da bastım bu arada
)
Ben teşekkür ederim

Bir program vardı fakat ismini hatırlamıyorum Çin'den ziyaretçi çekiyordu sitene o programı falan kullanmış olabilir misiniz veya başka birisi siteniz için kullanmış olabilir.
Ben yapmadım. Başka birisi de yapmaz heralde.

Eskiden SMF kullanıyordum. Bu girip çıkanlar yüzünden site kendini kilitlemişti. Ben de araştırmadan dedim belki de SMF'den kaynaklanıyor. MyBB kurdum değişen birşey olmayınca sorayım dedim. MyBB daha kullanışlı ama SMF'de hızlı

. Şuan kurduğum tema bayağı basit bir tema SMF'yi aratmayan cinsten. Ama bazı sıkıntıları var. Çoğunu çözdüm şimdi bir tek (benim gördüğüm) zaman ayarı kaldı. Forumdan zaman ayarlarını yaptım ama tema forumdan çekmiyor sanırım. Saati 2 saat geri şu anda.
Kod:
http://mybbdepo.com/kayitta-guvenlik-sorusu-plugin-gelismis-konusu.html
Bu eklentiyi kurup aynı zamanda captcha kodunu da aktif edersen üye olmaları zorlaşır.
(24-01-2013, Saat:18:39)zazaza123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Kod:
http://mybbdepo.com/kayitta-guvenlik-sorusu-plugin-gelismis-konusu.html
Bu eklentiyi kurup aynı zamanda captcha kodunu da aktif edersen üye olmaları zorlaşır.
Teşekkürler. Zaten üyelikleri engellemiştim. Ben trafikten şikayetçi idim. O da çözüldü zaten. Yine de teşekkürler ilginiz için.
(24-01-2013, Saat:12:27)PanDooRa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (24-01-2013, Saat:12:19)mhakanb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siz söyleyince dikkat ettim 20 civarı aynı IP aralığındaydı.
)
Ben teşekkür ederim
Bir program vardı fakat ismini hatırlamıyorum Çin'den ziyaretçi çekiyordu sitene o programı falan kullanmış olabilir misiniz veya başka birisi siteniz için kullanmış olabilir.
Jingling sahte ziyaretçi kasma tavsiye etmem direkt: Accound Suspended. CPU yu acayip zorluyor.