MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sizce ne olsun?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Paylastir.Net domainli sitemin içeriği ne olsun?
Çok kararsız kaldım. Webmaster forum ve blog olarak düşündüm. Farklı fikirleri olan arkadaşlar söylerse sevinirim.
Hocam bence oyun içerikli bir site olabilir. Domain'in çok canlı. Yeni çıkan oyunlar üzerine modlar vs. çok iyi gider diye düşünüyorum.
genel bir forum yapın hocam fakat warez barındırmayın. Yasal sorunlarla boğuşmamanız açısından söylüyorum.
(23-01-2013, Saat:01:00)DaimonValentine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam bence oyun içerikli bir site olabilir. Domain'in çok canlı. Yeni çıkan oyunlar üzerine modlar vs. çok iyi gider diye düşünüyorum.

hocam dogru söylüyor oyun paylaşımı oyunlar hakkında son haberler yda zamunda.net üyeliginiz varsa ise ordan oyunları alıp sitede yayınlaya bilirsiniz. Zamunda sitesine üyeliginiz yoksa ben verebilirim. üyelikler $25 - $15 arası
(23-01-2013, Saat:01:00)DaimonValentine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam bence oyun içerikli bir site olabilir. Domain'in çok canlı. Yeni çıkan oyunlar üzerine modlar vs. çok iyi gider diye düşünüyorum.

Oyun+ film paylaşımları olacak bir site fikrim var. Domaini de aklımda fakat işletecek zamanım olmadığından dolayı giremiyorum. İşletecek biri olursa tüm masraflar benden.Bu siteye film oyun paylaşımı yapmayı pek düşünmüyorum.
(23-01-2013, Saat:01:07)Paylas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Oyun+ film paylaşımları olacak bir site fikrim var. Domaini de aklımda fakat işletecek zamanım olmadığından dolayı giremiyorum. İşletecek biri olursa tüm masraflar benden.Bu siteye film oyun paylaşımı yapmayı pek düşünmüyorum.

ben yaparım sen bölümleri aç ben paylaşımları seri seri yapım istersen başlayayım şimdiden
Arkadaşlar farklı fikirleri olanlar yazarlarsa sevinirim. Yorum yazıp fikirlerini söyleyenlere teşekkürler