Site Adresi :
MyBB Sürümü : 1.6.0.9 [Son Sürüm Normal Paket]
Kurulu Eklentiler :
- SideBoxes
Gelişmiş Hızlı Cevap
ChanguOnDyu
Prostats
Default Profile
Profile Comment
Google SEO
Sorun açıklaması : Arkadaşlar MyBB.Com'un blogunda bir tema gördüm ve indirdim. Türkçeleştirme işlemlerini yaptım. Grafiklerini tamamladım. Şimdi forumu açmayı planlıyorum. Ancak editör bölümü değişmiyor. Temanın özel bir editörü var. Hoşuma gitmedi değil. Sade bir editör ancak konuda HTML olarak kodluyor. Örneğin:
Kod:
[b]Kalın yazmak istersek [b] [/b] kodlarını kullanıyoruz.[/b]
Fakat benim sitemde
diye kodluyor. Konuda da öyle çıkıyor haliyle.Örnek bir resim göstermek açısında aşağıda belirttim...
Hata Ekran Görüntüsü :
Yazımızı Yazdık...
Yazımızı Bold butonu ile kalınlaştırdık.
Punto bölümü...
Bütün Tab menüler..
Font : Arial - Punto : 12pt - Bold - Color : Blue
Sonuç :
Arkadaşlar ayrıca admin panelinden de Default'u seçiyorum, hiçbir değişiklik olmuyor. Aynı editörü kullanıyor. Yardım edene gerçekten çok teşekkür ederim.
(20-01-2013, Saat:15:31)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ftp
jscripts
editör.js dosyasını mybb'nin son sürümündeki editör.js ile değiştirin.
MyBB Son sürüm..
http://mybbdepo.com/mybb-1609-turkce-sif...onusu.html
Deniyorum.
Hocam maalesef hiçbir değişiklik yok. Yeniledim ama başarılı olmadı.
Yeni Konu Şablonlar > newthread orjinal haline çevir
Yeni Yorum Şablonlar > newreply orjinal haline çevir
(20-01-2013, Saat:15:52)samuray2074 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni Konu Şablonlar > newthread orjinal haline çevir
Maalesef buda işe yaramadı. Editörde sorun var. Editörü değiştiremiyorum...
Güncel !
(20-01-2013, Saat:17:24)samuray2074 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (20-01-2013, Saat:16:40)DaimonValentine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (20-01-2013, Saat:15:52)samuray2074 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni Konu Şablonlar > newthread orjinal haline çevir
Maalesef buda işe yaramadı. Editörde sorun var. Editörü değiştiremiyorum...
Güncel !
hatanız var bu Business Device teması, aynısı bendede olmuştu dediğim yerleri default temadakiler ile değiştirirmisiniz.
Ben Konu Görüntüleme şablonlarını değiştirmiştim. Hatam ordaymış. Çok teşekkür ederim. "Teşekkür Et" butonunu kullanarak ancak böyle teşekkür edebildim.

Merhabalar,
Sorun çözüldüğü için konu kilit + arşiv.
Saygılarımla,
Sapan.