MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tasarım Ekibi Nasıl Olabilirim. ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Tasarım Ekibi Nasıl Olabilirim Yetkililer. 3 Tane Editlediğim Tema Var. 2 Tane Temam Var. Tasarım Ekibi İçin Şartlar Neler _?
(19-01-2013, Saat:12:01)Next12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Tasarım Ekibi Nasıl Olabilirim Yetkililer. 3 Tane Editlediğim Tema Var. 2 Tane Temam Var. Tasarım Ekibi İçin Şartlar Neler _?

Yetkili Alımı Yok. Serkan beye sormuştum bende zamanında gerçekten hak edersen onlar size mesaj atıp göreve gelip gelmek istemediğinizi soruyorlar.

Sizin temalarınız şuana kadar ilgimi çekmedi doğrusu söylemek gerekirse.
Senin İlgini Çekmemiş Olsada Bazıları İNdirip Kullanıyor..
(19-01-2013, Saat:12:05)Next12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Senin İlgini Çekmemiş Olsada Bazıları İNdirip Kullanıyor..

MDP den tekrar baktım konularına

Kod:
http://mybbdepo.com/nex-theme-v1-konusu.html

Bu temayı yapmışsın. Bir temayı andırdı bana ama çıkaramadım. Çok Sıradan bir tasarım ve uyumsuz.

MDP tasarım ekibindekilerin çalışmalarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Daha iyi daha göz alıcı kendinize ait şeyler olmalı.

Neyse başarılar yinede
@ Next12 , Geçen gün açtığın kural dışı konuyu göz ardı edecek değiliz hocam..

@ MyBB , @ EmRe12 ve @ Next Bu kullanıcı hesaplarını alarak saçma sapan konular açmaya benzemiyor yönetici olmak kusura bakmayın. Herşeyden önce yönetici olmak için kuralları bilmeniz gerekirdi. Ayrıca yaşınızda tutmuyor.
Onlar İçin ÖZür Dilerim üzgün KArdeşim Yapmış ve Yaşım 17. 26 ocak 2013 tarihinde 18 olcam üzgün
(19-01-2013, Saat:14:43)Next12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Onlar İçin ÖZür Dilerim üzgün KArdeşim Yapmış ve Yaşım 17. 26 ocak 2013 tarihinde 18 olcam üzgün

Nasıl bir zekadır arkadaş yav bari yaşını belli etme benim ilköğretim 7.sınıftaki kardeşim de yanlış bir iş yaptığı zaman kardeşim yaptı diyor Bende artık internete girmesine izin vermiyorum Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme

birde 18 yaşına giricem diyorsun sence mantıklımı bu yazdıkların Açık Ağızlı Gülümseme
Kardeşim Pc Kardeşimde Oturuyo Cocuk Bende 1 Yas Küçük Napim ?
Sayfalar: 1 2