MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beyaz sayfa sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar,

Sitemde beyaz sayfa çıkyor anasaydaya ve konulara girince ama admin panelde rahat rahat dolaşabiliyorum. Hiç birşeyde yapmadım kendiliğinden oldu.

Kod:
http://www.asalak.org/tr/
Herkeste Oluyo Kardeşim O İnternet Bu Aralar Yavaşladı ?
(19-01-2013, Saat:02:08)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar,

Sitemde beyaz sayfa çıkyor anasaydaya ve konulara girince ama admin panelde rahat rahat dolaşabiliyorum. Hiç birşeyde yapmadım kendiliğinden oldu.

Kod:
http://www.asalak.org/tr/

İndex.php dosyasını tekrardan yükle bende de böyle olmuştu tekrar yükleyince sorun gitmişti.
önbelleği temizle Süper
Hosting firmama en son yedeği yüklettim yine düzelmedi. Böyle yazmışlar Umut bey yedeği yükledim ama aynı sorun mevcut. Cache ile ilgili bir sorun olabilir bunu kontrol ediniz.
http://www.asalak.org/tr/admin/index.php kısmında sıkıntı yok önbelleği temizli ordan olmazsa ftp den cache klasörünün içini temizle oda işe yaramazsa default temayı al garanti bunlardan birinde sorunun çözülecektir.
Ya olmuyor ne yapsam lütfen yardım edin yanlışlık yapmaktanda korkuyorum üzgün

(19-01-2013, Saat:16:43)alemburda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]http://www.asalak.org/tr/admin/index.php kısmında sıkıntı yok önbelleği temizli ordan olmazsa ftp den cache klasörünün içini temizle oda işe yaramazsa default temayı al garanti bunlardan birinde sorunun çözülecektir.

cache dosyasını boşalttım şimdi de siteye giriyor tema bozuk görünüyor
açıldıya bundan sonrası basit en olmadı temanı baştan yüklemeyi dene xml dosyasını yüklediğinde işlem tamamdır zaten images kısmı hala aynı yerinde Süper
ama öncesine default temaya geç sonra tekrar eski temana geç bakalım düzelecek mi eğer olmaz ise üstte yazığımı denersin Göz kırpma