MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: VIP Üyelik Sistemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Hata-Sorun Sitemde VIP üyelik sistemi yapmak istiyorum. Sitedeki eklentilere baktım tam olarak istediklerim değiller. Benim istediğim üye olmak isteyen ziyaretçiler Üye Ol sayfasına geldiğinde bir Paypal ödeme sayfası olsun burada 5 TL ödeyen otomatik olarak VIP üye olsun.

Bunu nasıl yapabiliriz ?
(08-01-2013, Saat:22:06)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Buyrun Hocam...

o eklenti süre veriyor şuanda böyle bir eklenti mevcut değil
Arkadaşlar bunu yapmanın bir yolu yok mu ?
uuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppp
Siz siteye VİP Üye olmayan giriş yapamasın bunu mu istiyorsunuz? biraz detay açar mısınız
(10-01-2013, Saat:20:28)xByMasteRz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siz siteye VİP Üye olmayan giriş yapamasın bunu mu istiyorsunuz? biraz detay açar mısınız

(02-02-2013, Saat:23:59)xByMasteRz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]proportal eklentisini tekrar kurar mısınız, dosyalarda eksiklik olabilir

(03-02-2013, Saat:00:23)xByMasteRz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam mümkün değil gibi duruyor, mobilde gözüken sayfa ayrı olarak ayarlanırsa gomobile temasında (proportal şablonu varsa) <br /> kodları ile alt alta alınabilir

Dostum üyelikler kapalı olucak. Sadece para ödeyip vip üyelik alanlar üye olabilecek bunu istiyorum...