MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: mybb pro 1609 sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
ya lutfen biri yardim etsin resim bunu nasil duzelde bilirim

kullanici adina basinca acmiyor eror veriyor ling dogru diyil sonra mesaji acmiyor ling yalnisligi var
(06-01-2013, Saat:18:15)mecdunov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ya lutfen biri yardim etsin resim bunu nasil duzelde bilirim

kullanici adina basinca acmiyor eror veriyor ling dogru diyil sonra mesaji acmiyor ling yalnisligi var

Konunuzu bu konuya görek düzeztiniz lütfen.

http://mybbdepo.com/yardim-konusu-acan-k...onusu.html
Web site Site Adresi :
Versiyon MyBB Sürümü :pro v7
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :

google seo
    Sohbet
Hata-Sorun Sorun açıklaması :birisine bana mesaj atdigi zaman men orda olan kullanici adina basinca ling yalniz oluyo eror veriyo mesayja basdigim zaman misal orada olan 5 isaresine yine eror sayfasina gidiyo lutfen yardim edin
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :resim
(06-01-2013, Saat:18:31)mecdunov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Web site Site Adresi : koreanaz.com
Versiyon MyBB Sürümü :pro v7
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :

google seo
    Sohbet
Hata-Sorun Sorun açıklaması :birisine bana mesaj atdigi zaman men orda olan kullanici adina basinca ling yalniz oluyo eror veriyo mesayja basdigim zaman misal orada olan 5 isaresine yine eror sayfasina gidiyo lutfen yardim edin
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :resim

Hocam default tema ile denermisiniz aynı hata varmı
zaten o tema baska ozel tema kullanmadim
(06-01-2013, Saat:18:38)mecdunov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]zaten o tema baska ozel tema kullanmadim

Hocam hatandan önce hangi işlemleri yaptınız ?
bu hatayı nerde alıyorsunuz? forumunuza girdim böyle Global Şablonlar da global_pm_alert şablonu var bu şablonu orijinal haline çevirin
hic bir deyisiklik yamadim sadece pro v6 dan v 7 e yukseltdim
Sayfalar: 1 2