MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2 Sorum olucak yardım bekliyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
resim

Arkadaşlar 2 ci resimde kullanıcı kp yazan yer mod kp admin kp yazan yerde resimler gözükmüyor ftp ye düzgünce attım dosyaları.
Hocam detaylı anlatırısınız gerçekten birşey anlamadım.
(24-12-2012, Saat:15:57)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam detaylı anlatırısınız gerçekten birşey anlamadım.

Gözükmeyen resimleri nasıl düzeltebilirim ? kullanıcı kp,mod kp , admin kp nin oldugu yerlerde resim gözükmüyorda
(24-12-2012, Saat:16:06)MeteTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-12-2012, Saat:15:57)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam detaylı anlatırısınız gerçekten birşey anlamadım.

Gözükmeyen resimleri nasıl düzeltebilirim ? kullanıcı kp,mod kp , admin kp nin oldugu yerlerde resim gözükmüyorda

İlk başta anlatmıyorsunuz sonra konuyu düzenliyorsunuz neden başta düzenlediğiniz gibi açmıyorsunuz_?.

Gözükmeyen resimlere sağ tıklayıp remi yeni sekmede açararak resim yolunu bulun. daha sonra resim yoluna uygun iconları koyabilirsiniz
(24-12-2012, Saat:16:09)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-12-2012, Saat:16:06)MeteTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

İlk başta anlatmıyorsunuz sonra konuyu düzenliyorsunuz neden başta düzenlediğiniz gibi açmıyorsunuz_?.

Gözükmeyen resimlere sağ tıklayıp remi yeni sekmede açararak resim yolunu bulun. daha sonra resim yoluna uygun iconları koyabilirsiniz

2 resim vardı 1.resimdeki sorunu hallettim.O yüzden sildim+ Daha çok meşgul etmeyeyim diye sizi ama siz bilirsiniz cevap vermemek sizin kararınız.
Hocam cevap verdim yukarıdada gördüğünüz gibi. Cevap vermediğimi nerden çıkardınız.

(24-12-2012, Saat:16:09)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gözükmeyen resimlere sağ tıklayıp remi yeni sekmede açararak resim yolunu bulun. daha sonra resim yoluna uygun iconları koyabilirsiniz
(24-12-2012, Saat:16:18)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam cevap verdim yukarıdada gördüğünüz gibi. Cevap vermediğimi nerden çıkardınız.

(24-12-2012, Saat:16:09)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gözükmeyen resimlere sağ tıklayıp remi yeni sekmede açararak resim yolunu bulun. daha sonra resim yoluna uygun iconları koyabilirsiniz

yapıyorum teşekür ederim.
Rica ederim sorunu çözdüğünüzde bildirirseniz sevinirim. Göz kırpma Süper
Sayfalar: 1 2