MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: postbit editleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhaba arkadaşlar ben internetten bulduğum postbiti siteme uyguladım ama ben kullanıcı adını , kullanıcı rütbesini avatarı ve yıldızları felanda aynı aşağıdaki gibi yapmak istiyorum yani Mesaj Sayısı, üyeno vs yazan yer gibi yapmak istiyorum nasıl yaparım??

resim

Kod:
www.forumkarnaval.com
Merhaba gameseve123,

Ne anlatmak iştediğinizi anlamadım. Siz yukarıdaki postbitin aynısınımı yapmak iştiyorsunuz Nasıl - Neydi
istediğiniz yerleri
Kod:
<div class="postbit">---</div>
şeklinde yapabilirsiniz.
(19-12-2012, Saat:19:18)samuray2074 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]istediğiniz yerleri
Kod:
<div align="left" class="postbit">---</div>
şeklinde yapabilirsiniz.

Dediğini yaptım ama bu seferde mesele kullanıcı adı aşağıdaki gibi çıkıyor. Niqotin aşağıda resimde kırmızıyla işaretlediğim yer varya kullanıcı adının felan olduğu yer onların arkaplanını da ben, mesela üye no felan varya aynı onlarınki gibi yapmak istiyorum. K.b biraz anlatamadım galiba.

resim
(19-12-2012, Saat:19:25)gameseve123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(19-12-2012, Saat:19:18)samuray2074 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]istediğiniz yerleri
Kod:
şeklinde yapabilirsiniz.

Dediğini yaptım ama bu seferde mesele kullanıcı adı aşağıdaki gibi çıkıyor. Niqotin aşağıda resimde kırmızıyla işaretlediğim yer varya kullanıcı adının felan olduğu yer onların arkaplanını da ben, mesela üye no felan varya aynı onlarınki gibi yapmak istiyorum. K.b biraz anlatamadım galiba.

resim

postbit_classic den düzenlemeniz lazım onları
(19-12-2012, Saat:19:27)samuray2074 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(19-12-2012, Saat:19:25)gameseve123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Kod:
şeklinde yapabilirsiniz.

resim

postbit_classic den düzenlemeniz lazım onları

tamam yaptım çok saol .
Konuyu anlamamıştım ama sorun çözülmüş Gülümseme
Konu kilit