MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kayıt Sayfası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kod:
http://bbstr.tk
siteme 13 yaş sınırı koydum çünkü her türlü destek tabi +18 haric bilip bilmeden doluşan 7-8 yaşında kişilerin destek olmasını istemem bu yüzden bunu koydum ama kayıt sayfasını nasıl editleyeceğimi bilmiyorum 13 yaş sınırı vardır yazan yere işinde gelişmiş kişilerin üye olması için 13 yaş sınırı vardır yazmak istiyorum kayıt kutucuklarınında yerlerinde oynama yapmak istiyorum mesela tarih nasıl gösterilsin sorusu istemiyorum.dil seçimi sorusu istemiyorum nasıl yapabilirim
bide üye olmaya çalışanların yalan söylemediklerinden emin olmak için tc no yazma yada telefona aktivasyon mesajı gibi birşey istiyorum yardımcı olana tşk ederim inş yardımınız dokunur
Hocam .php kodlarından ayarlamalar yapabilirsiniz. tabi php bilginizin olması gerekir.
Alıntı:bide üye olmaya çalışanların yalan söylemediklerinden emin olmak için tc no yazma yada telefona aktivasyon mesajı gibi birşey istiyorum yardımcı olana tşk ederim inş yardımınız dokunur
bunlar hakkında hiç bir fikrim yok Gülümseme
ama kayıt sayfasını member_register şablonlarından düzenleyebilirsiniz
Alıntı:gelişmiş kişilerin üye olması için 13 yaş sınırı vardır
yazmasını istiyorsanız dil yönetiminden member.lang.php yi düzenleyin