Merhaba,
Grupları düzenlerken yönetici grubunun yönetici kp giriş yetkisini kaldırdım.Bunu nasıl düzeltebilirim.phpmyadmin den cancp yi 1 yaptım fakat işe yaramadı.
(19-11-2012, Saat:22:33)atakartal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Grupları düzenlerken yönetici grubunun yönetici kp giriş yetkisini kaldırdım.Bunu nasıl düzeltebilirim.phpmyadmin den cancp yi 1 yaptım fakat işe yaramadı.
phpmyadmine girin user tablosuna girin sonra hangi kullanıcı adına adminlik yetkisini vermek istiyorsanız
usergroup değerini 4 yapmanız yeterlidir. admin olur yapamaz iseniz msn adresimi eklerseniz yardımcı olurum...
Yönetici grubundayım fakat grubun yönetici paneline giriş iznini kaldırdım.
Geçmiş Olsun

Farklı bir kullanıcı oluştur onu phpmyadminde yönetici yap
sonra giriş yapıp deiştirirsin
olmassa süper moderatör gurubuda yapabilirsin onunda admin paneline giriş yapma yetkisi vardı sanırsam.
(19-11-2012, Saat:22:54)ebico Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Farklı bir kullanıcı oluştur onu phpmyadminde yönetici yap
sonra giriş yapıp deiştirirsin
olmassa süper moderatör gurubuda yapabilirsin onunda admin paneline giriş yapma yetkisi vardı sanırsam.
Sorun şu ki yönetici diye bir grup yok şuan daha doğrusu o yetkiye sahip bir grup yok ortada.
İstersen yedeğin varsa
şunları silip tekrar yükle phpmyadminden
adminlog
adminoptions
adminsessions
adminviews
düzelmesi lazım
(19-11-2012, Saat:23:07)ebico Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İstersen yedeğin varsa
şunları silip tekrar yükle phpmyadminden
adminlog
adminoptions
adminsessions
adminviews
düzelmesi lazım
geri yükleme yapmayıda pek beceremedim aşşağıdaki uyarıyı alıyorum.