MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB Veritabanı Hatası [MyBB Kuramıyorum]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Öncelikle Selamın Aleyküm,
Üyecanlarım ,Kardeşlerim, Dostlarım Gülümseme
Şu an com.nu sitem mevcut.Foruma Dönüştürdüm [1.6.8].Herşeyim Tam.Public_html - şu an public_html 'de - veya direk www dizinine dosyaları atıyorum[şu an atılı] ;
http://www.sitem.com/install ' a internet üzerinden giriyorum.İnstall Etmeye Çalışıyorum.Veritabanı Ayarları kısmında MySqL hesabımı Yazıyorum.Yanlış diye Hatada vermiyor.[google chrome]Bir süre bekliyor.Sayfa Yüklenemedi Hatası veriyor.F5 Çekip aynısını yapıyorum yine öyle oluyor.MySqL hesabıma baktım .Veritabanında dosyalar oluşturulmuş fakat veritabanı ayarlarında kalıyor.Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.
Ayrıca Başka biri o dizine girip Forumu değiştirmeye kalkar.O dizinden yeniden kurup forumu sıfırlar :S O dizini nasıl kitlerim veya gizlerim.(diğerleride dahil)
İndex mi atıcam veya Orayı Kurulum Sihirbazındanmı Kitlemeliyim.Bide Filezilla Klasör Ayarları 777 yaptım.Eskiye döndürürken Hangi Sayıyı Girmeliyim ?
Zaten Zamanla Çözerim Bunları.İnSiDe Ben seni Çok iyi Tanıyorum.Bizim Eski Forumu Sen Kurmuştun.İster isen Adını Hatırlatabilirim.Neyse Bunlar Özel Meseleye Girer.Daha fazla zaman Harcamadan Konuyu Göndereyim.
Hadi Söyleyen Üyecan Kardeşime Rep Verecem.
Bendede Aynısı Oluyor.Herşey Dogru Ama Olmuyor Lütfen Yardım Edin üzgün
mybb admin logu kesinlikle silme admin cpyi kullanamıyorsun Ben Yeni Bi Tane Yaptım Olmadı Sorunun Bizde Oldugunu Sanmıyorum Acaba Sürümdemi Hata Var
Olabilir.1.6.6 filan indirelim.İşin Yoksa Deneyebilirmisin Kardeşim ?
ben denedim daha önce aynı hata .
4-5 Gün Önce Yaptım Ama Şimdi Olmuyor üzgün üzgün
Hmm.Anladım Neyse Saolasın.İnşallah biri Bakar.Olmazsa Eski Forumdaşlarıma Danışacam
Hatayı Bi Anlasak üzgün O Yaptıgım Gün Çok Mutlu Olmuştum Gerçekten çok Güzel Bi Sistem Ama Olmuyor. Başka Bir Sistem Deneyecegiz Artık
Vbulletin'in açıkları cok fazla.Zaten para vermiyeceğim forum alırken.Bir tek seo ya gider anca.Kaçak vbulletin bana uymaz kul hakkı yemiş olurum,Ayrıca yakalanırsam cezası büyükk.Smf mi kursam ne ? Açık Ağızlı Gülümseme MyBB En hoşu.
Kurdum Allahıma Şükürler Olsun Ard Arda Yenile Sayfa Hata Verdikce Yenile Oluyor Vallahi.
Sayfalar: 1 2 3