MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: candy teması öm sorumu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Ben Candy Teması Kullanıyorum(Lisanslı) Öm atıyorum dıkkat çekmıyor bunu nasıl çözebılırım??
Hocam tam anlamadım, fakat lisanslı temalara sanıyorsam destek verilmiyor siteyi aldığınız yerden destek alabilirsiniz.
Madde 24.b Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentilerden dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentiler için destek verilmemektedir ve yapımcılarından destek almanız gereklidir..
(08-11-2012, Saat:20:46)Paylas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Madde 24.b Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentilerden dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentiler için destek verilmemektedir ve yapımcılarından destek almanız gereklidir..

illaki vermiyicekmisin yani versen nolur adama destek Açık Ağızlı Gülümseme
Tmm Yaa vermeyın problem deıl Gülümseme Allah Allah yaa Çok Enteresan Açık Ağızlı Gülümseme