MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hızlı Cevaptaki Smile Resimleri Kayboldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Hızlı cevaptaki smile eklentisi kayboldu. Mybb 1.6.8'i kurduktan sonra olduğunu sanıyorum.

resim
eklentiyi kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi?
(03-11-2012, Saat:13:46)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eklentiyi kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi?

Eklenti yok ki :S, eklentiyi kurduğum zamanda 2 tane gözüküyor.

resim

Ayrıca buda yok.

resim
Hocam Öncelikle Admin Panelindne Kullandığınız Temanın headerinculede şablonunu açın onu bir yedekleyin.Yedekledikten Sonra Şablonu Orjinal Halinen Çevirin.Öyle Düzelmesi Lazım Bendede Aynı Sorun Vardı Denedim Düzeldi.
(03-11-2012, Saat:16:35)Torrent-Turkey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam Öncelikle Admin Panelindne Kullandığınız Temanın headerinculede şablonunu açın onu bir yedekleyin.Yedekledikten Sonra Şablonu Orjinal Halinen Çevirin.Öyle Düzelmesi Lazım Bendede Aynı Sorun Vardı Denedim Düzeldi.

Olmadı aynı.
Sorunumu arkadaşım (Owner) yardımıyla çözdüm.
Peki nasıl çözdüm.

Gelişmiş Hızlı Cevap eklentisini http://mybbdepo.com/gelismis-hizli-cevap...onusu.html bu linkten indirdim. İndirdiğim zaman ifadeler kısmı 2 tane oluyordu bunuda düzeltmek için showthread_quickreply şablonunda 2 tane aynı koddan olan {$clickablesmilies} kodunun birini silip kaydettim ve düzeldi.