MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Siteye Girişte Başlangıç İndexi Koyma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar Siteme Giriş İndexi Koymak İstiyorum Yani Nasıl Anlatayım Size Gülümseme siteadı.com yazınca (örnek veriyorum) bayraklı siteye git butonu olan bir index olacak o buton siteadı.com/index.php ye yonlendirecek. bunu nasıl yapabilirim.
index koymak istiyosan direk index.html olarak at o çıkar. Gülümseme
Arkadaş haklı çıkmaz onun yapma yolu var forumda ara bulursun
(23-10-2012, Saat:20:45)ByGG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaş haklı çıkmaz onun yapma yolu var forumda ara bulursun

Yolunu Siz Söyleseniz de görsem ben bulamadım da ayrıca index.htmlye atarsam olmaz diye düşünüyorum çünkü yapmak istediğim siteadı.com yazıldığında aa.php ye girecek daha sonra aa.phpde bulunan siteye git butonuna basarak index.php ye yani anasayfaya geçilecek.
ahmet hocam benim yaptıgım forumlarımda index olarak atıyorum adamın dedigi gibi Ana sayfa butonu var tıkayınca ana sayfaya giriyor sadece O İndexe Ana Sayfa butonu oluşturmak ve onun nereye gitcegi linkini yaparsanız olucaktır.
arkadaşın dediği gibi koyacagınız indexin adını index.html yapın siteadı.com a girildiğinde indexiniz çıkacaktır...
Siteye koyacağınız indexiniz var mı elinizde
yani siteadı.com yazınca index.html yerine başka bir x.html ddosyasına aktaramıyoruz siteyi öyle mi ? asıl düşündüğüm siteadı.com un x.html ye gitmesi x.htmlden de buton ile index.htmlye gidilmesiydi bunu yapamıyormuyum yanı?

indexim şuan hazır değil ama hazır gibi birşey Gülümseme
Sayfalar: 1 2