MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sitemdeki Hata
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar mrb dün gece sitemde hiç bi sorun yoktu hiç bir değişiklik falanda yapmadım ama bu sabah kalkıp siteme baktığımda aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim...

Site adresim :

Kod:
www.forumnova.com

İnc/Plugins/dinamik meta etiket plugini sildiğimde sorun düzeliyor fakat admin cp den kapatmadan sildiğim için bi sorun çıkartırmı tekrar attığımda ftp ye yine hata veriyor...

resim

Edit : Eklentiyi sıfırdan indirip attım düzeldi arkadaşlar Konu Kilitlenebilir...
Sanırım hata veren dosya birşekilde utf-8 sorunu oluşturmuş olmaliki bu şekilde sorun yapmış.
''cannot modify header information'' hataları genelde utf-8 sorunlarında meydana gelir. Yada siz farkında olmadan Admin kp => Araçlar'dan utf-8 dönüştürmeyi çalıştırmış iseniz bu şekilde sorun olmuş olabilir. Ayrıca bu sorun banzende yedek yüklemelerde meydana gelen teknik dosya aktarım hatalarında da oluşabiliyor..
Bu arada sorunu çözmüşsünüz demek ki önceki dosya birşekilde bozulmuş ve orjinali tekrar yükleyince düzelmiş.

Sonuç olarak; Orjinal dosyayı tekrar atıp düzeltmişsiniz, bu durumda konuyu kapatıyorum..

Konu Kilit