MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tema Tasarımı.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar. Multi-Color tema denemesi yapıyorumda. Yorumları alabilirmiyim?


Kod:
http://feyzomerbeyoglu.com/index.php
Güzel olmuş birde mybbtr.net açılmıyor.
Linki editle lütfen. +Alan adını onaylamadığım için kapandı. Yeni proje yapmayı düşünüyoruz tamamen ücretli domain alarak Açık Ağızlı Gülümseme
(10-10-2012, Saat:21:17)ByMasteR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Linki editle lütfen. +Alan adını onaylamadığım için kapandı. Yeni proje yapmayı düşünüyoruz tamamen ücretli domain alarak Açık Ağızlı Gülümseme

Bugün 2 saat onaylama ile uğraştım. Bide ingilizcem zayıf biraz. Çok zor oldu. Google translate saolsun. Artık nasıl onaylayacağını öğrendim. İsteyenler ö.m. Atsın şartlı olarak verebilirim.
Bütün projemin hevesinin içine ettiniz yahu.
Hala logoyu dahi değiştirmemiş, hadi tasarım zaten önemli değil, ul classları test etmek için koyulmuş hali sorun değil ama yahu, logoyu niye kullanırsınız be arkadaş?
projenin özüne sinmiş bir logo için hazırladık, adam kendi projesinde kullandı, üstüne üstlük hala da kullanmaya devam ediyor onca uyarı rağmen.
Şimdi çıkıp ben bunu kendi projemde kullandığımda nasıl içime sinicek, bu nasıl bir zorlamadır yahu.
Yazıktır be, birde siz destek vericeksiniz bakalım hangi yüzle. Uyku
ByMaster ne kadar (ç)alıntı herifsin yahu on / offları başka temadan header başka temadan biraz kendine ait tasarımları paylaş yahu ne ahlanmaz herif çıktın her konuna bunları yazmaktan bıktım yahu. Böyle (ç)almaya devam edeceksen ben tema yapıyorum diye geçinme ortalarda!
@ ByMaster, sabır sabır dedik iyice suyunu çıkartınız işin. ipini koparan destek sitesi peşine düşüyor, çözüme geldi mi tık yok. 2 tane kod öğrenmek yerine çalmayı yeğleyen birinden başka ne beklenirdi zaten..

Açtığın şu konulara ve yazdığım mesajlara bir bak..

http://mybbdepo.com/search.php?action=re...0ecad04358


2 tane düzgün mesaj varsa 20 tane fail ..! Hep tartışma hep saçma sapan + çalıntı içerikler vs.. ya site açar öneri istersin ya da tema çalmışsındır gösterirsin. Nasıl bir yüz var sizde onuda anlamış değilim, şahsen ben olsam değil ortama yerin dibine bile giremezdim....

İşin kötü yanı, senin gibi adamlar gelip burada böyle konular açtıkça, doğru olan adamlarda w@rez + (ç)alma sevdasına tutuluyor..

Kusura bakma, daha fazla yazacak yüzün yok sana, biz senin gibi olamıyoruz..

Konu Kilit + Çöp + Süresiz uzaklaştırma verildi.!