Site İsmi(Link):http://raceturkiye.teklinkfullindir.net/
Google PageRank(PR): 0
Açılış Tarihi:5 hafta oldu
Site İçeriği:oyun destek platformu
Kullanılan Yazılım Dili:Mybb
Uzun ve Kısa vadeli hedefler:Cok Üye Kısa İndexlenme
Belirtmek İstedikleriniz(Varsa):teması pixelmonkey aittir.
Warez tema kullanımı nedeniyle konunu şikayet ettim. Umarım bu yoldan dönersin. Bu temadan nice daha güzel tema varken warezde bu ısrar niye anlayamadım.
(07-10-2012, Saat:20:02)devrim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Warez tema kullanımı nedeniyle konunu şikayet ettim. Umarım bu yoldan dönersin. Bu temadan nice daha güzel tema varken warezde bu ısrar niye anlayamadım.
Hocam Warez Tema Nasıl Anlaşılır bir bilginiz varmı bu konuda
(07-10-2012, Saat:20:07)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam Warez Tema Nasıl Anlaşılır bir bilginiz varmı bu konuda
Bilmediğiniz yabancı yerlerden tema indirirmeyin bence
Bir de indirdiğiniz temanın gerçek ismini araştırın, null ve warez sitelerinde paylaşımı var mı, bu işe emek vermiş (mybbdepo) gibi sitelerde paylaşılıyor mu bunlara bakın
(07-10-2012, Saat:20:09)redtrix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (07-10-2012, Saat:20:07)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam Warez Tema Nasıl Anlaşılır bir bilginiz varmı bu konuda
Bir de indirdiğiniz temanın gerçek ismini araştırın, null ve warez sitelerinde paylaşımı var mı, bu işe emek vermiş (mybbdepo) gibi sitelerde paylaşılıyor mu bunlara bakın
O değil mesela biri warez kullanıyor bunu nasıl anlarız
(07-10-2012, Saat:20:10)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (07-10-2012, Saat:20:09)redtrix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (07-10-2012, Saat:20:07)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam Warez Tema Nasıl Anlaşılır bir bilginiz varmı bu konuda
O değil mesela biri warez kullanıyor bunu nasıl anlarız
Örneğin bu sitede kullanılan tema özel yapım yani mantıken satışta olmadığı için warez olduğunu yani çalıntı olduğunu anlayabiliyoruz.
Sonra imperial'in şu vakitten sonra alınması imkansız gördüğünüz görebileceğiniz imperial temalarının %99'luk kısmı warezdir. Çünkü bu temanın satışı yapılmıyor ve sadece belli bir oranda az satış yaptı daha sonra yayından kaldırdı zaten yapımcısı.
Tabi bunlar genel görünümler. Kendim bir çok nulled temayı indirip, içerisinde eklenmiş olan kısımlara bakıyorum, örneğin Xpserkan'ın imperial temasında yakaladığı açık vardı. Bunlar sadece tabi hani şu şekilde dediklerimiz.
Eğer emin olamıyorsanız; yapımcının sitesine mesaj atabilirsiniz.
w@rez tema + mybb telif hakkı linkleride silinmiş. Şimdi sorsan temada öyledi denir.
Herneyse umarım, doğru yolu bulursunuz..
Konu Kilit + Çöp + Daha öncede %70 uyarısı olduğu için , Süresiz Uzaklaştırma verildi.