MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arkadaşlar Sizler için youdontgamelike temasının Türkçe Çevrilmiş Hali
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Sizler için youdontgamelike temasının Türkçe Çevrilmiş Hali Yaptım Tamamı Türkçe İyi Günler

resim

Temanın Warez Olduğu Anlaşılmıştır ve Link Kaldırılmıştır Edit // Doguon
Tema warezdir.
Konuyu şikayet ettim haberiniz olsun.
lan devrim kaşınma geçen konudada böyleydin adam artık warez değil diyor herkese yayınlandı her sitede
(07-10-2012, Saat:17:54)doguon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]lan devrim kaşınma geçen konudada böyleydin adam artık warez değil diyor herkese yayınlandı her sitede

Kardeşim warez olan bir tema işte niye kabullenmiyorsunuz? Allah allah, salak saçma konuşuyorsunuz, madem çok biliyorsun araştır bakalım bir warezmiymiş değilmiymiş.

Milletin lafıyla hareket eden robotsun resmen.

*Ayrıca geçen konunun akibetine de bakabilirsin konu kilitli ve warez olduğu için arkadaş ceza aldı Göz kırpma
hayır kardeşim warez olduğunu biliyorum adam her sitede yayınlayınca bende yasak değil diye düşündüm Türkçe olarak paylaştım anladın mı ? Açık Ağızlı Gülümseme yoksa bilmiyordum Gülümseme
(07-10-2012, Saat:18:19)doguon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hayır kardeşim warez olduğunu biliyorum adam her sitede yayınlayınca bende yasak değil diye düşündüm Türkçe olarak paylaştım anladın mı ? Açık Ağızlı Gülümseme yoksa bilmiyordum Gülümseme

şu üslubunuz olsa ne kadar güzel anlaşıcaz şunun yerine;

Alıntı:lan devrim kaşınma

zaten bu tip yanlış anlaşılmalarda yönetim sadece uyarmakla yetiniyor. Sizde linki kaldırdığınız sürece sorun olmaz. Gülümseme

Bu arada nasıl warez diyen arkadaşlar içinde son bir defa açıklıyalım;
Pixelmonkey'in özel yapımı bir temadır arkadaşlar bu tema. Kodlarının büyük bir bölümü çalınmış ardından yayınlanmıştır. Arkadaş, kendince prim yapmak için ilk paylaşımında sahibi paylaşmış falan filan desede araştırınca durumun böyle olmadığını görülüyor.
Hocam Uyarı İçin Sağolun Linki Kaldırdım ve indirme Bölümünden Sildim Gülümseme