MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: mctr 1.6.4 özel teması istek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar mybb.com.tr 1.6.4 için tema yapmış mybb.com.tr'de dolaşırken bulduüum bir resim;

resim

Bu tema galiba mybb 1.6.4 için mybb.com.tr tarafından yapılmış özel tema imiş . İndirme link bulamadım şuan S.G. açık diye zaman kaybetmeden açtım verebilrmsnz ?
O tema ilk yapılan MCTR orjinal paket teması idi hocam ve ne yazık ki serkan usta fırsat bulup paylaşamamıştı. Nasip olursa ilerleyen zamanlarda güncel versiyonunu yayınlarız, fakat şuan mümkün değil, üzgünüm.
Evet , bende iştiyorum
(01-10-2012, Saat:17:37)S.G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O tema ilk yapılan MCTR orjinal paket teması idi hocam ve ne yazık ki serkan usta fırsat bulup paylaşamamıştı. Nasip olursa ilerleyen zamanlarda güncel versiyonunu yayınlarız, fakat şuan mümkün değil, üzgünüm.

Hocam MC-TR'de paketlen birlikte verildiyse o paketin içinde yokmudur ? Tıpkı pro teması gibi.
İsteyen arkadaşlar şuradan 1.6.3 ya da 1.6.4 paketlerinden birini indirip sıfır kurulum yaparak .xml dosyasını çekebilirler..

http://destek.mybb.com.tr/forumdisplay.php?fid=8

Yanlız temanın güncellenmesi lazım ve manuel güncellemeler içinde şuradaki konudan yararlanabilirsiniz, yoksa bazı fonksiyonlar devre dışı ve hatalı olacaktır..

http://destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=8325
S.g. abi dediğin forumdan hangi konuya gircez ? http://destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=4915 bu mu ?
(01-10-2012, Saat:17:46)ShRoDeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]S.g. abi dediğin forumdan hangi konuya gircez ? http://destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=4915 bu mu ?

Evet hocam, o konudaki paketi indirip sıfır kurulum yapın sonra .xml dosyasını çekin admin panelinden. Son olarak güncelleyin temayı .
Teşekkürler hocam 2dkye locale kurup bakıyım xml'ye sonrasında güncellemeyi yaparım.

Ya hocam tema yok bildiğin default ?
Sayfalar: 1 2