MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Side Boxes Plus! Plugin kurdum arkadaki beyazlık gitti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Side Boxes Plus! Plugin [Gelişmiş] (anasayfa + konuda sağ blok) eklentisi kurdum Temanın arkasındaki beyazlık kayboldu.. Aşağıya resim koyuyorum bakın.. Beyaz kısım sadece istatistiklerin arkasında kaldı bunu normale nasıl dönderebilirim..

Alıntı:http://www.asalak.org/tr

resim

İndex şablonunun kodları da aşağıda..

PHP Kod:
<html>
<
head>
<
title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
{
$headerinclude}
<
script type="text/javascript">
<!--

lang.no_new_posts "{$lang->no_new_posts}";

lang.click_mark_read "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script>
</head>
<body>
{$header}{$myannouncements}
{$ps_header_index}
{$itph}
<a class="sbp_buton" style="float: right;" title="{$lang->sbplus_sidebarkapat}"></a>
<a class="sbp_tbuton" style="float: right;" title="{$lang->sbplus_sidebarac}"></a>
<div class="sbp_sbar" style="float: right;width: 25%;">
    {$sb_welcome}{$sb_search}{$sb_whosonline}{$sb_stats}{$sb_latestthreads}{$sb_additional}
</div>
<div class="sbp_forum" style="float: left;width: 74%;">
{$forums}
</div>
{$ps_footer_index}
</div>
</div>
</div>
</div>
{$itpf}
{$boardstats}
{$footer}
</body>
</html> 
Şuan sitenizdeki yüklü tema resimdeki temadan farklı olduğu için hatayı tam olarak tespit edemiyorum hocam, ancak index şablonunda biraz fazla </div> kodu ekli muhtemelen hata bundan dolayıdır. Ya da eksik </div> koduda olabilir..
Allah razı olsun Serkan Hocam.. Div'ler fazlaymış Gülümseme oldu çok şükür.. Süper
Rica ederim hocam, Cümlemizden razı olsun. Ayrıca diğer konunuzada birazdan bakıyorum..

Bu konudaki sorun çözldüğüne göre...

Konu Kilit + Arşiv