MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Prostats Hakkında Sorunum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi :
Kod:
www.limonforum.net
Versiyon MyBB Sürümü : 1608
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Arkadaşlar ücretli bir tema kullanıyorum. Ancak prostats, changuondyu topx eklentisi, overview hepsini denedim ama resimde göreceğiniz gibi bozuk çıkıyor. Kenarlarında boşluklar var. 2 sütun arası boşluk var. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Ayrıca yine aynı temayı kullanan başka bir forumda bu sorun yok. Kendisine soruyorum ancak soruma cevap vermiyor.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :

Benim forumumdan görüntü [Bozuk]
resim

Diğer Forum [Asıl olması gereken]
resim
Bu sorun bende de var ancak cevap gelmemiş, yardım eder misiniz acaba ?
büyük ihtimal eklentilerde kullanılan stil etiketlerinin temanızda bir karşılığı olmadığı için bu sorunla karşılaşıyorsunuz konuyu açan arkadaşın web sitesi kapalı siz bir web sitesi verirseniz daha detaylı inceleme şansımız olabilir. ayrıca bu konuyu tema yapımcısına iletirseniz sanırım gerekli güncellemeyi temada yapacaktır
Ben yabancı siteden bir tema kullanıyorum. Temayı Türkçeleştirdim. Maalesef öyle bir şansımda yok. Ayrıca sitem şu an bakımda olduğu için kapalı. Belli bir çözümü var mıdır diye sormuştum.
herşeyin çözümü var Gülümseme
Sağlam olan temada, .thead + .tboder kodları çiftir. Yani hem orjinal .thead + .tborder kodları eklidir, hemde temaya özel düzenlenmiş olanlar vardır, tabi özel olanların isimleri farklı olabilir. kısaca .thead + .tborder kodlarında iş bitiyor. Ayrıca, .trow1 ve .trow2 kodlarınıda orjinal şekilde ayarlamak lazım tam stabil olması için. çünkü eklentiler default temaya göre kodlanır her zaman.
(01-02-2013, Saat:03:56)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sağlam olan temada, .thead + .tboder kodları çiftir. Yani hem orjinal .thead + .tborder kodları eklidir, hemde temaya özel düzenlenmiş olanlar vardır, tabi özel olanların isimleri farklı olabilir. kısaca .thead + .tborder kodlarında iş bitiyor. Ayrıca, trow1 ve trow2 kodlarınıda orjinal şekilde ayarlamak lazım tam stabil olması için. çünkü eklentiler default temaya göre kodlanır her zaman.

Hocam tborder 'ı tema sahibi none yapmış. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? Denedim bununla bir alakası yok. Thead, Trow, Tborder hepsi düzgün yazılmış, farklı bir şey yok.

Hocam sorun trow kodlarında fakat bir türlü tutturamıyorum. Kararsız
Eklentiye göre css kodları eklemişlerdir o zaman. sayfa kaynağından bu farklar rahat bir şekilde görülebilir.
Sayfalar: 1 2