MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu eklentinin adını bilen varmı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Aşağıdaki resimdeki gibi kullanıcının ismine tıklayınca böyle bir yer çıkıyor. Eklentinin ismini bilen varmı? Araştırdım bulamadım.

resim
Posbitte hızlı menü eklentisi.
Arkadaş doğru sölemiş yanlız küçük bi sorunu var yeni eklenti sistemine uygun olmadı için çalışmamakta eklenti yeniden düzenlenmesi lazım.
(20-09-2012, Saat:18:09)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaş doğru sölemiş yanlız küçük bi sorunu var yeni eklenti sistemine uygun olmadı için çalışmamakta eklenti yeniden düzenlenmesi lazım.
Benim indirdiğim çalışmamakta fakat. Benim sistemle aynı olan başka forumdan verdim resmi yani anlayacağın bu eklentinin çalışanıda var.
Çalışmama sorunu temadan dolayı arkadaşlar bazı temacılar postbit kodlarını çok aşırı kurcalayıp + yerlerini değişiyorlar , malum yer değişiminden dolayıda eklenti kodu doğru yere eklenmiyor ve çalışmamasına neden oluyor. Bu sorunu aşmak için eklentinin eklediği daha doğrusu eklemek istediği kodu manuel olarak kendiniz temanıza eklerseniz muhtemelen sorun olmayacaktır ve çalışacaktır..
(20-09-2012, Saat:19:11)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çalışmama sorunu temadan dolayı arkadaşlar bazı temacılar postbit kodlarını çok aşırı kurcalayıp + yerlerini değişiyorlar , malum yer değişiminden dolayıda eklenti kodu doğru yere eklenmiyor ve çalışmamasına neden oluyor. Bu sorunu aşmak için eklentinin eklediği daha doğrusu eklemek istediği kodu manuel olarak kendiniz temanıza eklerseniz muhtemelen sorun olmayacaktır ve çalışacaktır..

o kodu verebilir misiniz Gülümseme
Vede tam olarak nereye ekleyeceğimizi söylerseniz memnun olurum hocam...
Şu eklentiyi kullanabilseydik iyi olurdu. Melek - Masum
Sayfalar: 1 2