MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Multi Forum Sıkıntısı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhabalar,

Öğrendiğim kadarıyla multi forum siteleri php ile kodlanıyormuş o yüzden buraya konu açmaya karar verdim eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim taşıyabilirseniz sevinirim.

Benim sizden istediğim sağlam bir linkte multi forum sitesinin dosyaları artık bunaldım yazın başından beri arıyorum yok yok yok! Hostum üctersiz değil Şahsen ben satın aldım. Herşeyi sınırsız bir host 3 yıllık aldım 1 senesi dolacak hala birşey yapamadım Kızgın - Sinirli Lütfen yardımcı olun. Tek amacım mybb dorum dağıtmak :/

Teşekkürler...

SüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüper
http://mybbdepo.com/multi-forums-sistemi...ight=multi

buyur arkadasım eger yardımım olduysa projende yer almak ısterım
(15-09-2012, Saat:15:58)konau Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar,

Öğrendiğim kadarıyla multi forum siteleri php ile kodlanıyormuş o yüzden buraya konu açmaya karar verdim eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim taşıyabilirseniz sevinirim.

Benim sizden istediğim sağlam bir linkte multi forum sitesinin dosyaları artık bunaldım yazın başından beri arıyorum yok yok yok! Hostum üctersiz değil Şahsen ben satın aldım. Herşeyi sınırsız bir host 3 yıllık aldım 1 senesi dolacak hala birşey yapamadım Kızgın - Sinirli Lütfen yardımcı olun. Tek amacım mybb dorum dağıtmak :/

Teşekkürler...

SüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüperSüper

Merhabalar,
İlk Önce Şunu Söylemek İsterimki Sınrsız Diye Birşey Yoktur. 3 Yıl Değil 10 Yıllık Alın Ancak Bu Host İle Olucak İş Değil VDS, Datacenterle Olucak Bir İş. 3 Yılda Kaç Bin Tane Forum Olur ?
(15-09-2012, Saat:16:37)hayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(15-09-2012, Saat:15:58)konau Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar,

Teşekkürler...

Merhabalar,
İlk Önce Şunu Söylemek İsterimki Sınrsız Diye Birşey Yoktur. 3 Yıl Değil 10 Yıllık Alın Ancak Bu Host İle Olucak İş Değil VDS, Datacenterle Olucak Bir İş. 3 Yılda Kaç Bin Tane Forum Olur ?

bu senı ılgendırmez dogrudur bır yerden sonra vds lazımdır ancak.suda var su anda isimtescilde ultra hostıng vds gıbı aylık 1000$
Tamam ortamın kızışmasına gerek yok yardımcı olmanız beni gerçekten mutlu etti ikinizede teşekkürler lütfen msnimi ekleyin oradan görüşelim daha pratik olur:
Bu işi geliştirmek istiyorsan kesinlikle Sanal Sunucuya ihtiyaç vardır.
Eğer işimiz ilerlerse neden olmasın Gülümseme

Yav herşeyi anladımda bir tek şu 7. bölümü anlayamadım Veritabanına yükleyeceğiz derken ??yani filezilla'dan mı ekleyeceğiz anlamadım bi yardımcı olun Kızgın - Sinirli

resim
Konuda cevap verilmiş hocam phpmyadmin veritabanıza yükleyeceksiniz dosyayı
Sayfalar: 1 2