MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB 1.6.4 - Pro_v2 Kurulum Paketi - İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Profesyonel + Geliştirilmiş Full Entegreli + Stabil, Sıfır MyBB Kurulum Paketi - Versiyon: 1.6.4 , Pro-v2 Sürümü
mybb-pro-v2.png
Merhaba sevgili Mybb kullanıcıları;

Uzun süredir bugün, yarın çıkacak diye sözünü verdiğim pro-v2 sürümünü nihayet geçte olsa sizler için sorunsuz bir şekilde tamamlayarak yayınlamak nasip oldu. Paketin geçikmesinden dolayıtüm MyBB severlerden ve özellikle pro paket takipçilerinden özür diliyor ve affınıza sığınıyorum. Sözü daha fazla uzatmadan, hemen konuya geçiyorum...

Pro-v1 paket özelliklerini sanırım az çok biliyorsunuzdur, Pro-v2 sürümünde yeni ilave edilen birkaç özellikle beraber detaylı olarak aşağıdaki linkten özellikler listesine bakabilirsiniz...


Paket içeriği ve özellik listesi bir hayli kabarık/şişkin olduğu için ve sorun yaşamamanız için kurulum sistemini basit olacak bir şekilde 2'ye böldüm...

Yani ilk önce normal mybb kurulumunu yapıyor, daha sonra da pro-v2_default temasının sadece xml dosyasını admin panelinden import edip sistemi sorunsuz bir şekilde kullanıyorsunuz..

Sıfır Kurulum Talimatı:
  • NoktaEkteki dosyayı indirip rardan çıkarın.
    NoktaKurulum-Dosyaları adlı klasörün içindeki dosyaların tümünü ftp ana dizine, (public_html klasörü içine) yüklüyorsunuz. Eğer siteyi forum klasöründe kurmak istiyorsanız, ana dizine, forum klasörü oluşturup ekten indirmiş olduğunuz kurulum dosyalarını forum klasörünün içine yükleyiniz..

    NoktaDosyaları yükledikten sonra, CHMOD izinlerini ayarlayıp kurulum işlemini, site-adınız.com/install şeklinde başlatıp, yönergeleri takip ederek kurulumu tamamlıyorsunuz.
    NoktaDaha sonra indirmiş olduğunuz paket içindeki, Pro-v2_Default_Tema klasöründeki, Pro_v2_Default-theme.xml dosyasını Sağ Ok Admin paneli Sağ Ok Temalar & Şablonlar'dan Sağ Ok Temalar sekmesine tıklayın daha sonra açılan sayfadan Tema yükle sekmesine tıklayın ve import edin.
    NoktaSon olarak yüklemiş olduğunuz ''xml'' dosyasını yani pro-v2 sistemi için gerekli olan temayı aktif ediyor ve sistemi kullanmaya başlıyorsunuz.

Açıklama:
Tema neden pakete dahil/entegre edilmedi?
Çünkü biliyorsunuz ki bu sistemde aşırı derecede entegreler sağlandı, yani bu şekidle temayı direk yükletmiş/pakete entegre etmiş olsaydık, şimdiye kadar paylaşılan tüm MyBB Temalarınından mahrum kalacaktınız ve hiçbir temayı kullanamıyacaktınız. Bu sorunu sizlere yaşatmamak ve dilediğinizde istediğiniz temayı yükleyip kullanabilmeniz için pro paket sisteminin temasını paket'ten ayırmanın doğru olacağına karar verdik, ve böylece hem kurulum, hemde kullanım bakımından er kişiye kolaylık sağlayacak ve istenildiği zaman normal MyBB olarak kullanılmasını sağlayacaktır. Her ne kadar değişen dosyalar olsada bunları deneme ve testleri defalarca yapılarak paylaşıma sorunsuz bir şekilde sunulduğunu bilmenizi isterim..

Ayrıca, kurulum işlemini yaptıktan sonra sitenize yükleyeceğiniz eklentileri vs. pro paket özellikleri listesine bakarak uygularsanız/kurarsanız eğer sizin açınızdan iyi olacaktır..

Son olarak kurulum aşaması veya sonrasında yaşadağınız veya olası yaşayacağınız sorunlar için bu konu altından yada Pro Paket Soru & Sorunları bölümünden yardım talebinde bulanabilirsiniz..

Pro-v1 Paket Geliştiricileri:
Pro-v1 paket yapımında emeği geçen, sevgili ekip arkadaşlarım, LoDoS , CraCkEr-16 ve postbit konusunda da önerileri için sevgili RebeL kardeşime sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim, sağolsunlar bu zorlu aşamada beni yanlız bırakmadılar ve olabildiğince özenli ve titiz bir çalışma sergilediler..

Teşekkürler MCTR Ailesi....

Telif & Yayın Hakları Talimatı:
  • NoktaFooter kısmında yer alan, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2011 MyBB Group. linklerini kesinlikle kaldırmamanızı öneriyoruz, bu uyarıyı kaale almayan kişi yada kişiler için lisans sözleşmesinin şartlarını öne sürerek haklarında yasak işlem başlatılacaktır.
    NoktaFooter kısmında yer alan, Türkçe Çeviri: MyBBGrup linkini kaldıran kişi yada kişilere kesinlikle hiçbir destek verilmeyecektir.


    NoktaEğer Paketi sitenizde yada başka bir sitelerde yayınlamak isterseniz, Kaynak: http://www.mybb.com.tr şeklinde mutlaka belirtiniz..

Demo Link Demo Link: http://pro.mybb.com.tr

Resim-Grafik Ekran Görüntüsü:
[attachment=431] [attachment=432]

download-indir Sıfır Kurulum Paketi
[attachment=430]

Dikkat-Uyarı-Kural Not: Bu paket ile sıfır kurulum yaparak Pro-v2 sistemini kullanılabilirsiniz..

Dikkat-Uyarı-Kural EK Not: Admin paneli / plugin yönetimi kısmında 1 tane aktif olmayan eklenti var onu aktif etmeyi unutmayın...!

Forumu MyBB Pro-v1'den Pro-v2 Sürümüne Geçirmek - Güncelleme:

AlıntıKaynak: www.mybb.com.tr
paylasım ıcın teşkkurler
Arkadaşlar ben şimdi kuruluma başladım ama resimdeki hata çıktı karşıma ne yapmalıyım

resim
Gülümseme saol
Bu paketi kurduktan sonra seo için 1.6 nın google seosunu mu kurmalıyım hangi seo eklentisini kuracağım pro paket hakkında pek bilgim yokta yardımcı olabilir misiniz...
(13-11-2011, Saat:01:56)Xray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ben şimdi kuruluma başladım ama resimdeki hata çıktı karşıma ne yapmalıyım

resim

İnstall klasörünün içindeki her şeyi silin ve tekrar atın
Sitenin temasini paylasmaniz taktire $ayan..
Saol Şimdi 000webhost.com ' dan Kurulum Yapıyorum Saol Deniyorum Gülümseme
Sayfalar: 1 2