MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hide Hack Elklenti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkdaşlar Siteme Eklenti olarak İndirilen Şeyleri Hide Hack İle Nasıl Kapatabilirim

Burde Adminler Mybb İçin Eklenti Paylaşıyorya Onlar Hemen Açıklamanın Altınde Eklenti var Bende İsi Konunun En Antında Onu Nasıl Değiştirebilirim
Merhaba

Bunu kullanabilirsiniz.

Kod:
http://mybbdepo.com/tesekkur-butonu-hide-hack-versiyon-3-1-2-konusu.html
Bu Güzel Değil Ya Emre Abi Benim Forumda Güzel Gitmiyor Bana Bu İndirme Şeyini Nasıl Farklı Yere Taşıcamı Söylesen Güzel Olur
Eğer Forumunu açarsan sana yardımcı olabilirim. Ayrıca yine mi warez Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
(15-09-2012, Saat:00:47)KaanN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer Forumunu açarsan sana yardımcı olabilirim. Ayrıca yine mi warez Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme

Yinemi Warez Derken ?
Ama nasıl birşey istiyorsun? Teşekkür Edince mi yoksa cevap yazıncamı link açılsın
Tamam Onu Çözdüm Ama 2 Sorunuma Bak

Alıntı:Burda Adminler Mybb İçin Eklenti Paylaşıyorya Onlar Hemen Açıklamanın Altınde Eklenti var Bende İsi Konunun En Antında Onu Nasıl Değiştirebilirim
Eklentiye yüklediğinde yan tarafında konuya ekle butonu var oraya basarsan editörde bir kod eklenecek.O Kodu istediğin yere ekleyebilirsin.