MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: En son yorum yazılan konu üstte çıkıyor nasıl düzeltebilirim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
En son yorum yazılan konu üstte çıkıyor nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum yorum yazılan konu üste çıkmıycak bunu nasıl ayarlayabilirim
Nerde üste çıkıyor hocam ? Genel bakışta mı ? Münkünse lütfen biraz daha detay verin + ekran görüntüsü ekleyin ki sorunu daha net bir şekilde anlayıp ona göre çözüm yazalım size..

Eğer kastınız genel bakış eklentisinden ise, eklenti ayarlarından son yorumları kapatın..
Yok serkan abi arkadaşın kasttetiği olay şu mesala foruma konular açarsınız ve tutup birisi en alttaki konuya yorum yazınca bu konu otomatikman en başa geliyo ya bunu istemiyor yanlış anlamadıysam yorum yazılsada konu hep en altta kalmaya devam etsin istiyo
Yine aynı kapıya çıktı gibi geldi bana hocam, madem altta kalan konunun üste çıkmasını istemiyorsa ya konuyu kapatacak yada genel bakıştan son yorumları kapatacak. otomatik belirli gün geçince konuyu kapatan eklentide sitede mevcut, onunlada eski konuların otomatik kapanmasını sağyalabilir.

Yani genel bakışta son yorumlar açıksa, eski konuya atılan yorum üste çıkar buna yapacak birşey yok benim bildiğim , yada ben yine anlamadım demek istediğinizi.
Anasayfa->index->Kodu forums}'un altına taşı Süper