MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tk Alan Adı Önerisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Bana .tk free veren site lazım dot.tk falan demeyin Açık Ağızlı Gülümseme
(06-09-2012, Saat:11:34)Nuris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana .tk free veren site lazım dot.tk falan demeyin Açık Ağızlı Gülümseme

yoncu.com var dot.tk'dan sonra en iyisi. ama .tk ile google'da yer edinemezsiniz bunu da belirteyim Süper
(06-09-2012, Saat:11:35)amiralhack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-09-2012, Saat:11:34)Nuris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana .tk free veren site lazım dot.tk falan demeyin Açık Ağızlı Gülümseme

yoncu.com var dot.tk'dan sonra en iyisi. ama .tk ile google'da yer edinemezsiniz bunu da belirteyim Süper
.tk domainim var ilk sıralarda çıkıyor.
dot.tk kullan derim host yönlendir sağlam olur.(Yoncuyu önermem zaten başkada .tk domain veren yok.)
bunun yerine ihs den 2 4 tl ye bır domaın alın bıttı hemde ıhs nın domaın paneli bir baska bir yerde yok.
(06-09-2012, Saat:11:40)KaDiR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bunun yerine ihs den 2 4 tl ye bır domaın alın bıttı hemde ıhs nın domaın paneli bir baska bir yerde yok.

Domain paneli konusunda haklısınız. Zaten ICANN Accredited olduğu için DNS değiştirdiğinizde 3sn'de güncelleniyor DNS'iniz.

Ama o 2TL olayı bildiğim kadarıyla sadece yeni host alımlarında geçerli Açık Ağızlı Gülümseme

Ben geçen ay 15,95 TL'ye .net domain almıştım. Posta çeki ile ödemiştim 18TL tutmuştu toplam.
Dot.tk'ya üye olamadım arkadaşlar onaylama kodu gelmiyor mailime.
(06-09-2012, Saat:11:49)amiralhack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-09-2012, Saat:11:40)KaDiR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bunun yerine ihs den 2 4 tl ye bır domaın alın bıttı hemde ıhs nın domaın paneli bir baska bir yerde yok.

Domain paneli konusunda haklısınız. Zaten ICANN Accredited olduğu için DNS değiştirdiğinizde 3sn'de güncelleniyor DNS'iniz.

Ama o 2TL olayı bildiğim kadarıyla sadece yeni host alımlarında geçerli Açık Ağızlı Gülümseme

Ben geçen ay 15,95 TL'ye .net domain almıştım. Posta çeki ile ödemiştim 18TL tutmuştu toplam.

.tk 2tlydi sımdı 5 vardır.

.tk kaybolmus ancak soyle secenekler var

.pro 7tl
(06-09-2012, Saat:11:56)KaDiR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].tk 2tlydi sımdı 5 vardır.

.tk kaybolmus ancak soyle secenekler var

.pro 7tl

.tk bedava dağıtılmaya başlanınca bilmeden parayla alıp mağdur olmasın insanlar diye düşünmüş olabilirler Gülümseme
Sayfalar: 1 2