MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: İmza seçeneği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaslar merhaba sorunum su.
Konu acarken asagıda ımza sıgnatur kullanımı var.
ımza kullanımı secılı olmasını ıstıyorum nasıl yaparım
usercp_editsig şablonunu bulup açın.

Sonra şablonun içinde şuna benzeyen bölümü bulun(benzeyen diyorum çünkü tıpatıp aynısı değildir):
Kod:
<label><input type="radio" class="radio" name="updateposts" value="enable" checked="checked" />&nbsp;{$lang->enable_sig_posts}</label><br />
<label><input type="radio" class="radio" name="updateposts" value="disable" />&nbsp;{$lang->disable_sig_posts}</label><br />
<label><input type="radio" class="radio" name="updateposts" value="0" />&nbsp;{$lang->leave_sig_settings}</label></span>

Sonra şununla değiştirin:
Kod:
<label><input type="radio" class="radio" name="updateposts" value="enable" checked="checked" />&nbsp;{$lang->enable_sig_posts}</label><br />
<label><input type="radio" class="radio" name="updateposts" value="disable" />&nbsp;{$lang->disable_sig_posts}</label><br />
<label><input type="radio" class="radio" name="updateposts" value="0" />&nbsp;{$lang->leave_sig_settings}</label></span>
Not: Kodu yapıştırmadan önce notepad++ gibi bir programa yapıştırın. Sonra tekrar oradan kopyalayıp şablondaki ilgili yerle değiştirin.

Sonra newthread şablonunu açın.

Bulun:
Kod:
<input type="checkbox" class="checkbox"

Şununla değiştirin:
Kod:
<input type="checkbox" class="checkbox" checked="checked"
rıca etsem su arka plan ve tcat degısmeyı soylermısın nette baktım degısmıyor.
(06-09-2012, Saat:10:58)KaDiR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]rıca etsem su arka plan ve tcat degısmeyı soylermısın nette baktım degısmıyor.

Admin paneli/temalar & şablonlar/kullandığınız tema/global.css/gelişmiş düzenleme 'ye gelin.
aratın:
Kod:
.tcat {
Oradaki /images/tcat.gif dosyası tcat'in arkaplan resmidir. O resmi kendinize göre düzenleyin.
Orada color yazan bir yer varsa o da yazı rengi demektir.

Eğer tcat'te resim yoksa background yazan satırı silin ve şunu ekleyin:
Kod:
background: #ffffff url(images/tcat.gif) top left repeat-x;

Örneğin benim kullandığım tcat (Prov6):
Kod:
www.enharika.net/images/tcat.gif

Arkaplan içinse eğer sitenin arkaplanını kastediyorsanız yine global.css'nin en başındaki:
Kod:
body {
yazan yerin altında şuna benzer bir şey olmalı:
Kod:
background: url(images/bg.jpg) repeat fixed;
Bu sabitlenmiş bir arkaplan resmidir resmi kodudur. images/bg.jpg dosyasından resmi almaktadır.
(06-09-2012, Saat:10:06)KaDiR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar merhaba sorunum su.
Konu acarken asagıda ımza sıgnatur kullanımı var.
ımza kullanımı secılı olmasını ıstıyorum nasıl yaparım

Yeni Konu şablonlar/ newthread
Yeni Yorum şablonlar/newreply
Konu Gösterimi - [showthread] Şablonlar/showthread_quickreply
Mesaj Düzenleme Şablonlar/editpost

Üstteki şablon içeriklerine allta verdiğim kod satırına benzer satırların düzenlenmesi gerekebilir.
Kod:
<label><input type="checkbox" class="checkbox" name="postoptions[signature]" value="1" tabindex="7"{$postoptionschecked['signature']} /> {$lang->options_sig}</label>

Yada bu şablon içeriklerini buraya ekleyin bakalım.