MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Linkin Üstüne Gelince Yavaşça Renk Değiştirmesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
Kod:
www.forumarsivim.org
Versiyon MyBB Sürümü : 1608
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Arkadaşlar mesela bir linkin üzerine gelince o linkin altı falan çizili hale geliyor ya. Birde renk değiştiriyor. Ben altı çizili kısmı kaldırmasını biliyorum. Neyse asıl sorum ; normal renkten üstüne gelinceye kadar bir süre geçsin istiyorum.
destek.mybb.com.tr [Deneyin görün] Bir linkin üstüne gelin. Kırmızı renkte olan yazı yavaş yavaş gri oluyor. Buna sanırım mouseover deniyor ancak bulamadım. Ayrıca lütfen google'a mouseover yazıp buraya link atmayın bildireceğim artık !
Ayrıca lütfen google'a mouseover yazıp buraya link atmayın bildireceğim artık ! ;

Çok Biliyorsan Kendin Bul ArtizZ.
(05-09-2012, Saat:07:51)ByHector Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca lütfen google'a mouseover yazıp buraya link atmayın bildireceğim artık ! ;

Çok Biliyorsan Kendin Bul ArtizZ.

Bak adamım nerenden okuyorsun bilmiyorum ancak bu aralar böyle konulara otlanmalar çok oldu. Eğer bilmiyorsan bir şey yazma. Ben yazmışım oraya Google'a mouseover yazıp vermeyin direk link atın demişim sen ne diyorsun.

Ayrıca Forum Caddede çok açık var. Ddos'a bile gider o forum. Bilgin olsun.
(05-09-2012, Saat:12:51)KaanN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca Forum Caddede çok açık var. Ddos'a bile gider o forum. Bilgin olsun.[/b][/color]
Aynen .... Lar Banladılar Beni Hemde O Lost Enemey Sitemde Reklam Yaptı Bende Onda Yaptım