MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb.com.tr Button Efekti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba konuyu yanlış yerde açtıysam kusurabakmayın Gülümseme, mybb.com.tr deki gibi buton yapmak istiyorum yani submit butonlarını hoverli yapmak istiyorum, normal yeni konu şeklindeki butonları yapmayı başardım fakat submit butonları yapamadım birtürlü, bana eskiden mybb.com.tr den birisi vermişti onun css kodunu bileniniz varsa söyleyebilirmisiniz??

Aradığım şey sadece "Yeni konuyu gönder, Önizleme yap" gibi butonlar için Mouse Hover efekti vermek.

.button:hover
button:hover
a:button:hover şeklindeki kodları denedim. olmadı, mybb.com.tr de aldığım cevapta BigButton gibi garip kodlar vardı, teşekkürler =)
BURADAN kendinize güzel bir buton yapabilirsiniz.CSS kodunu almak için oluşturduğunuz butona tıklamanız gerekiyor.
Hocam kendime güzel buton yapabilirim de, ben bu butonu nasıl tanıtıcam da bu buton submit butonu olucak onu soruyorum. Yani mesela Bu konuda ara, Kayıt ol, Giriş yap şeklindeki butonlar.
(02-09-2012, Saat:08:45)zolsauza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam kendime güzel buton yapabilirim de, ben bu butonu nasıl tanıtıcam da bu buton submit butonu olucak onu soruyorum. Yani mesela Bu konuda ara, Kayıt ol, Giriş yap şeklindeki butonlar.

Header'a kodunu ekleyeceksiniz.Örneğin

PHP Kod:
<input type="submit" class="cssadi" name="submit" value="{$lang->login}/> 

NOT:cssadi bölümünü siteden aldığnız CSS koduna göre değiştrin.