Site adresi:
Konularım profilde görünüyor fakat forum anasayfasında görünmüyor mesela şu bölümde
Kod:
http://www.melek.pro/forum-gebelik-hamilelik
44 konu var ama hiç birisi görünmüyor bunun sebebleri nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba
Hatanız forumunuza ne kurduğunuzdan beri başladı
Hizli Cevapta Smile ve BB Kod Eklentisi (1.0.3)
Ajaxli ÖM Bildirimi (1.8.1)
Search Engine Keywords
TagCloud v1.2 (1.2)
Şuan kurulu olanlar bunlar google seo haricinde bunların hepsini bir günde kurdum konu atmaya bugun basladım o yüzden yeni fark ettim...
AdminKP/ Araçlar & Bakım/ Sayım & Yapılandırma/ Buradaki yapılandırmaları çalıştır. Özellikle Forum İstatistiklerini Güncelle seçeneğini çalıştır.
(01-09-2012, Saat:15:30)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]AdminKP/ Araçlar & Bakım/ Sayım & Yapılandırma/ Buradaki yapılandırmaları çalıştır. Özellikle Forum İstatistiklerini Güncelle seçeneğini çalıştır.
Maalesef dediklerinizi yaptım ama hala saymıyor.
Eklentilerden kaynaklanma ihtimali var ozaman.
Şöyle deneme yaparak hatalı eklentiyi bulabilirsin.
Sırasıyla eklentinin birini kapat ve yukarda verdiğim sayaçları çalıştır. Her eklentiyi kapattıktan sonra sayaçları çalıştır.
(01-09-2012, Saat:15:39)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eklentilerden kaynaklanma ihtimali var ozaman.
Şöyle deneme yaparak hatalı eklentiyi bulabilirsin.
Sırasıyla eklentinin birini kapat ve yukarda verdiğim sayaçları çalıştır. Her eklentiyi kapattıktan sonra sayaçları çalıştır.
Süpersiniz tesekkür ederim... Buldum sorunu ne alaka anlamadım ama Ajaxli ÖM Bildirimi (1.8.1) eklentisini kapakttıktan sonra sayacları calistirinca saydı tekrar tesekkür ederim kolay gelsin...
Kurduğunuz eklentinin linkini verebilirmisiniz. Hatayı bulabilmek için eklentiyi denemek istiyorum.
Bu arada geçmiş olsun..