MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Portalda Devamını Oku Nasıl Yapacağım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Ben Portalımda Devamını Oku Olmasını İstiyorum.Yani Portal Wordpress Gibi Olacak.Mesela Sadece Resimi Koyacağım Devamı İçin Alt Tarafta Devamını Oku Çıkacak.Bunları Ayarlayabileceğim Portal Programı Varmı 1.6.8 e Uyumlu
ProPortal'da yapabilirsin.
(30-08-2012, Saat:19:33)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar Ben Portalımda Devamını Oku Olmasını İstiyorum.Yani Portal Wordpress Gibi Olacak.Mesela Sadece Resimi Koyacağım Devamı İçin Alt Tarafta Devamını Oku Çıkacak.Bunları Ayarlayabileceğim Portal Programı Varmı 1.6.8 e Uyumlu

Pro paket'te bu özellik mevcuttur, onu kullanın ya da ona bakarak işlem yapın, portal.php ve portal şablonlarından düzenlemeler yapmanız gerekli.
(30-08-2012, Saat:19:57)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-08-2012, Saat:19:33)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar Ben Portalımda Devamını Oku Olmasını İstiyorum.Yani Portal Wordpress Gibi Olacak.Mesela Sadece Resimi Koyacağım Devamı İçin Alt Tarafta Devamını Oku Çıkacak.Bunları Ayarlayabileceğim Portal Programı Varmı 1.6.8 e Uyumlu

Pro paket'te bu özellik mevcuttur, onu kullanın ya da ona bakarak işlem yapın, portal.php ve portal şablonlarından düzenlemeler yapmanız gerekli.

O düzenlemeleri nereden öğreneceğiz