MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: +Rep Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Site Adresim :
Kod:
forumcadde.net

Sorun : Adminlerin Hariç Kimsenin -Rep Vermemesini İstiyorum Nasıl Ayarlayabilirim ?
MYBB kurulum dosyalarından ya da tema ile alakalıdır tema yı değiştir olmssa mybb kurulum dosyalarını tekrar indir de kur.
Hocam kimsenin rep vermesini istemiorsanız admin haric Admin paneli kullanıcı grublar grublara girip bütün grubların yanında secenekler yazar secenekler düzenle Sonra şıklar cıkar üste Kullanıcılar Ve İzinlere girin altta rep verme yazar onu kaldırırsınız o grup hangisiyse veremezler inş cözüm olmuştur iyi günler saygılarımla.
Yanlış Anlıyorsunuz Bakın Üyeler +Rep Verebilsin, Fakat + Rep Veremesin İstiyorum.
(30-08-2012, Saat:09:40)ByHector Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yanlış Anlıyorsunuz Bakın Üyeler +Rep Verebilsin, Fakat + Rep Veremesin İstiyorum.

Versin mı verme sin mı?
(30-08-2012, Saat:03:08)Hakan Cengiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam kimsenin rep vermesini istemiorsanız admin haric Admin paneli kullanıcı grublar grublara girip bütün grubların yanında secenekler yazar secenekler düzenle Sonra şıklar cıkar üste Kullanıcılar Ve İzinlere girin altta rep verme yazar onu kaldırırsınız o grup hangisiyse veremezler inş cözüm olmuştur iyi günler saygılarımla.

Bu cevap doğrudur... Süper

Arkadaş diyor ki; admin grubu hariç diğer tüm grupların izin ayarlarından => rep verme iznini kapatın, bu sayede istediğiniz olacaktır..
xpserkan Hocam Ben Yanlış Yazdım Ya da Anlatamıyorum ;

Bakın Üyeler Sitemde -Rep Verebiliyor Ben Vermemesini İstiyorum Sorum Bu Gülümseme
(30-08-2012, Saat:18:46)ByHector Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]xpserkan Hocam Ben Yanlış Yazdım Ya da Anlatamıyorum ;

Bakın Üyeler Sitemde -Rep Verebiliyor Ben Vermemesini İstiyorum Sorum Bu Gülümseme

o zaman; admin kp / ayarlar / Rep Puanı Ayarları kısmından ==> Negatif Rep Puanı İzni Verisiln mi? seçeneğini kapatın hocam..
Sayfalar: 1 2