MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arkadaşlar Kayıtda Görüntü Dogrulama'da Resimler Gözükmüyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Kayıt'da Görüntü Dogrulamada Resimler Gözükmüyor Yardım SS
resim
tarayıcıdan kaynaklı olabilir mi acaba başka tarayıdan dene istersen yada plugini tekrar yükle
MyBB 1.6.8 kurulum dosyaları indir. İçinden Sağ Ok "capatcha.php" dosyasını ftp'ye tekrar at. Süper
Hatalı bir eklentide yapmış olabilir bunu. Para sistemi vs .
(23-08-2012, Saat:01:55)Paylas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]MyBB 1.6.8 kurulum dosyaları indir. İçinden Sağ Ok "capatcha.php" dosyasını ftp'ye tekrar at. Süper
Dedigini Yaptım captcha.php Bu Dosyayı Attım 1.6.8 Den Ama Yine Olmadı Lütfen Yardım Edin
Default captcha mı kullanıyorsunuz yoksa Google captcha mı?

admin paneli/ayarlar/Genel Yapılandırma Ayarları/Captcha Günvelik Kodu Kullanılsın mı?
Buradan bakar mısın hangi captcha'yı kullandığını. Google ise Default yapıp dene bir.
(23-08-2012, Saat:11:27)amiralhack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Default captcha mı kullanıyorsunuz yoksa Google captcha mı?

admin paneli/ayarlar/Genel Yapılandırma Ayarları/Captcha Günvelik Kodu Kullanılsın mı?
Buradan bakar mısın hangi captcha'yı kullandığını. Google ise Default yapıp dene bir.
Bilmiyorum msn versem eklermisin [email protected] görüşelim
Kod:
http://mybbdepo.com/captcha-guvenlik-kodu-resmi-cikmiyor-konusu.html