MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Profisyonel Paket Temasını Editleyebilirmiyim?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar ben editleyeceğim bazı kısımları hoş değil daha açık renkler kullanacağım birde header İ falan Değiştireceğim İzniniz Varmıdır?.
Not:Coprighyt I Silmeyeceğim...
iznimiz yok mahkemeye veririz seni kesinlikle Kızgın - Sinirli

şaka şaka istediğin gibi editle Açık Ağızlı Gülümseme
(15-08-2012, Saat:21:50)LegansTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]iznimiz yok mahkemeye veririz seni kesinlikle Kızgın - Sinirli

Bir adminden cevap gelmedikçe Bu İşi Yapmam Açık Ağızlı Gülümseme Elimde mybb.bizin kullandığı Tema var arşive bakınca gördüm .D Onu kullanacaktım Susturdular beni Açık Ağızlı Gülümseme
(15-08-2012, Saat:21:50)LegansTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]iznimiz yok mahkemeye veririz seni kesinlikle Kızgın - Sinirli

Herhalde Pro V6 Temasını Sen Kodladınünlem Xpserkan Galiba Kodladı Onun Yazmasını Bekleyin.
(15-08-2012, Saat:21:41)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ben editleyeceğim bazı kısımları hoş değil daha açık renkler kullanacağım birde header İ falan Değiştireceğim İzniniz Varmıdır?.

Dilediğiniz şekilde edit yaparak kullanabilirsiniz hocam, yeter ki telif hakkı linklerine dokunmayın ..
(15-08-2012, Saat:21:59)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(15-08-2012, Saat:21:41)umutcantr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ben editleyeceğim bazı kısımları hoş değil daha açık renkler kullanacağım birde header İ falan Değiştireceğim İzniniz Varmıdır?.

Dilediğiniz şekilde edit yaparak kullanabilirsiniz hocam, yeter ki telif hakkı linklerine dokunmayın ..

Yok benim işim onlarla değil Açık Ağızlı Gülümseme