MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Siteme eğlenceli bir maskot yaparmısınız ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sitemi görmek için tıkla

Arkadaşlar sitemin bir maskotu yok bende photoshop'ta üst düzey bir grafikci olmadığım için sizlerden talep ediyorum eğlenceli bir şeyler olsa güzel olur Gülümseme
null sürüm yakaladım şimdi sitendeki tüm bilgilerini alimmi? ya mybb'ye çevir yada tüm bilgilerini alıp sen vb'ye şikayet edim! domainin elinden alınsın
(12-08-2012, Saat:00:40)xxcemalxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]null sürüm yakaladım şimdi sitendeki tüm bilgilerini alimmi? ya mybb'ye çevir yada tüm bilgilerini alıp sen vb'ye şikayet edim! domainin elinden alınsın

Null sürüm olduğu hakkında bilgim yoktu siteyi arkadaşım hediye etti zaten mybb'de bir tema üzerinde çalışıyorum o bitsin mybb dönücem vbPanel çok kafa yorucu.
Hahaha Açık Ağızlı Gülümseme . Hocam maskotları öyle her önüne gelen bedavaya yaptıramıyor Açık Ağızlı Gülümseme . Webmaster sitelerine girin bunlar için ücret alıyorlar , kimsenin gelip size bedava maskot yapacağını düşünmüyoum Açık Ağızlı Gülümseme
İçimde ufacık bir heves vardı onuda kursağımda bıraktın be hocam Açık Ağızlı Gülümseme
20 TL ver progesyonel logo yapayım sana ekle: [email protected] Açık Ağızlı Gülümseme