Website Domain,Alan Adı Almayı biliyorum Fakat Tasarım Yapmayı Bilmiyorum Ve admin panelinden Siteyi Düzeltebilecegim Duyurular Vb.. kısımları nasıl ayalarım kısaca admin panelini nasıl kodlarım mybb üyeleri bunun cozumu sizde biliyorum
İlk önce HTML öğrenmeli ardından PHP'ye geçmelisin. Tabi grafikleri de kendin yapmak istiyorsun Photoshop veya Fireworks de öğrenmen gerekir...
(08-08-2012, Saat:14:53)DragneeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlk önce HTML öğrenmeli ardından PHP'ye geçmelisin. Tabi grafikleri de kendin yapmak istiyorsun Photoshop veya Fireworks de öğrenmen gerekir...
kodlamayı biliyorum tamam onda sorun yok peki admin paneli ?
Admin paneline ne yapmak istiyorsun ? Mybb kullanıcaksan öyle çok kod bilmene gerek yok zaten sadece gerekli kodları bilsen yeter.
(08-08-2012, Saat:15:17)TheGodFather Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Admin paneline ne yapmak istiyorsun ? Mybb kullanıcaksan öyle çok kod bilmene gerek yok zaten sadece gerekli kodları bilsen yeter.
mybb degil bildigimiz internet sitesi admin panelinden siteye duyuru vb.. eklemek istiyorum birnevi haber gibi
O Zaman aspx ile kodlamanı öneririm internetten bakabılırsın.
(08-08-2012, Saat:14:53)DragneeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlk önce HTML öğrenmeli ardından PHP'ye geçmelisin. Tabi grafikleri de kendin yapmak istiyorsun Photoshop veya Fireworks de öğrenmen gerekir...
Tavsiye önce kendiniz öğrenin.
(10-08-2012, Saat:20:14)webnet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (08-08-2012, Saat:14:53)DragneeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlk önce HTML öğrenmeli ardından PHP'ye geçmelisin. Tabi grafikleri de kendin yapmak istiyorsun Photoshop veya Fireworks de öğrenmen gerekir...
Tavsiye önce kendiniz öğrenin.
Daha Hosting Sahibinin Yetkilerini Bilmeyen Birinden Bunu Duymak İstemiyorum