MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Newpoints eklentisi hata veriyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site  Site Adresi :aktifoyuncuforumu.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.14
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Google Seo Newpoints reklam alanı

[*]
Hata-Sorun Sorun açıklaması :[b]SQL Hatası:1364 - Field 'newpoints_items' doesn't have a default value[/b]
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : [img]https://i.hizliresim.com/3gBJzA.png" border="0" alt="resim" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />[/img]

acil yardım edin arkadaşlar site reklamı yapıldı para boşa gidicek üye olurken bu hatayı veriyor
Eklentiyi kaldırmadan nasıl düzeltebiliriz?
phpmyadminden null yapmayı denedim işe yaramadı
Dostum phpMyAdmin'den tabloyu onarmayı dene.
(08-02-2020, Saat:22:23)coderix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum phpMyAdmin'den tabloyu onarmayı dene.

işe yaramıyor
İlgili kolonu Null yapınca düzelmesi gerekir.
Phpmyadminden mybb_users tablosunun yanındaki Yapı seçeneğine tıklayın.  Girdiğiniz sayfanın en altında newpoints_items kolonunu seçip düzenle veya değiştir seçeneğine girin. Açılan sayfada Varsayılan başlığı altındaki Yok yazan seçeneği NULL olarak değiştirip kaydedin.
resim

Eklentiyi yeni kuracaklar için ise; plugins/newpoints içindeki newpoints.shop.php dosyası içindeki alttaki satırı düzenlesin.

Bul:
Kod:
$db->write_query("ALTER TABLE `".TABLE_PREFIX."users` ADD `newpoints_items` TEXT NOT NULL;");

Değiştir:
Kod:
$db->write_query("ALTER TABLE `".TABLE_PREFIX."users` ADD `newpoints_items` TEXT NULL;");
(12-02-2020, Saat:22:16)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlgili kolonu Null yapınca düzelmesi gerekir.
Phpmyadminden mybb_users tablosunun yanındaki Yapı seçeneğine tıklayın.  Girdiğiniz sayfanın en altında newpoints_items kolonunu seçip düzenle veya değiştir seçeneğine girin. Açılan sayfada Varsayılan başlığı altındaki Yok yazan seçeneği NULL olarak değiştirip kaydedin.
resim

Eklentiyi yeni kuracaklar için ise; plugins/newpoints içindeki newpoints.shop.php dosyası içindeki alttaki satırı düzenlesin.

Bul:
Kod:
$db->write_query("ALTER TABLE `".TABLE_PREFIX."users` ADD `newpoints_items` TEXT NOT NULL;");

Değiştir:
Kod:
$db->write_query("ALTER TABLE `".TABLE_PREFIX."users` ADD `newpoints_items` TEXT NULL;");

Teşekkürler sorun çözüldü