MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Domain lisanslama yakinda
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaslar birkaç gün içerisinde buradan yayınlayacağım. Kod bitmek üzere. Önemli olan yardımlaşmak. Diger forumlardada  paylasicam. Rahat rahat bulabileceksiniz. Bikacgun sabredin. Community.mybb.com adresinden de Mobile uyumlu 1.8 temaları bulabilirsiniz. Türkçe çevirisinde ben yardımcı olurum.
Neyi nereye paylaşacaksın hocam?
(23-07-2019, Saat:15:17)KunTEPeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neyi nereye paylaşacaksın hocam
Temayı domaine lisanslama işlemi hocam. Bazı tema dizayn eden arkadaşlar var forumda. Ticaret dışında soylemem dediler. Bende diyorum ki herşey para değil. Burda da diğer forumlarda da paylasicam. Burası ticarethane değil. Destek forumu.
Eğer emrekarakaya nın verdiği kodları 2 3 decode sistemine bağlayıp alın bunu kullanın diye paylaşacaksanız dalga gibi bir şey olur hocam Gülümseme
(23-07-2019, Saat:18:11)KunTEPeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer emrekarakaya nın verdiği kodları 2 3 decode sistemine bağlayıp alın bunu kullanın diye paylaşacaksanız dalga gibi bir şey olur hocam Gülümseme

Öyle birşey olmaması için uğraşıyorum zaten hocam. O yüzden açıklama yaptım. Denemeden kullanın diyecek değiliz. Deneriz uygunsa paylasiriz.